FOTO EXCLUSIV*: Audi A7 in timpul testelor de la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Inginerii Audi au "scos" noul A7 pe circuitul de la Nurburgring pentru o sesiune intensiva de teste pentru a regla suspensia acestui model.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu Audi A7 in timpul testelor de pe Nurburgring. Modelul este bazat pe o platforma modificata a noului A8 si a fost suspus unor teste de viteza pentru optimizarea suspensiei. Spre deosebire de primele imagini surprinse cu acest model, A7 prezinta un spoiler retractabil montat pe capacul portbagajului. Acesta se ridica la viteze mari in mod automat pentru a genera apasare aerodinamica.

Platforma acestui model urmeaza sa fie utilizata si de viitorul A6, iar inginerii Audi spera ca aceasta va fi suficienta in lupta lor cu viitorul Mercedes-Benz CLS. La fel ca in cazul lui Porsche Panamera, acest model va avea o usa din spate care poate fi deschisa ca la un hatchback. In materie de dimensiuni, viitorul Audi A7 va fi incadrat intre A6 Avant si A8, iar design-ul modelului va fi mult mai sportiv fata de cel al modelelor de mai sus.

Debutul lui Audi A7 urmeaza sa aiba loc in vara acestui an, spun unele voci, iar vanzarile vor incepe din prima parte a anului viitor.

Clientii vor putea alege dintre un V6 supraalimentat de 3.0 litri cu 268 CP, sau un V8 aspirat de 372 CP. Versiunile TDI vor fi oferite pentru motoare V6 si V8 si vor dezvolta valori ale puterii similare cu cele oferite de motoarele pe benzina.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (4)

  • Bentley
    Jalnic...
    Ori din cauza camuflajului, ori...nu stiu... dar linia caroseriei e jalnica... parca e un A6 care-s taraste fundu'... Pacat, ca imi plac mult modelele Audi...
    8 1
  • A7(A5 Sportback)
    probabil ca o sa arate la fel ca un A5 Sportback......ca de obicei pt AUDI
    8 4
  • andr3i
    @ BMW_CS
    crezi prost.
    3 8
  • @ ametitul de mai sus
    si tu de unde sti mai ochi de soim?
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru