FOTO EXCLUSIV* : Kia testează a doua generaţie a lui Cee'd

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.02.2011
Kia lucrează deja la a doua generaţie a lui Cee'd. Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului lui Cee'd.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini ale noii generaţii Kia Cee’d. Modelul sud-coreean va primi un aspect mai elegant, iar anumite trăsături ale generaţiei actuale vor fi păstrate. Printre acestea se numără cel de-al treilea geam lateral montat lângă stâlpul C. De asemenea, grila faţă respectă acum noile norme de design specifice gamei noi a constructorului din Coreea de Sud. Sistemul ISG ar putea fi oferit în standard pentru toate versiunile, iar gama Cee'd ar putea primi şi o versiune mai ecologică.

Interiorul modelului va fi schimbat semnificativ, coreenii urmând să folosească materiale de calitate superioară. În plus, va fi vizat un design mai ergonomic şi mai atrăgător. Cei de la Kia au deja un avantaj în acest sens, toţi jucătorii din segmentul compact prezentându-şi deja creaţiile în ultimii doi ani. Singurul lucru pe care l-ar mai putea face aceştia până la cea de-a doua generaţie a lui Cee’d ar fi un facelift, dar cei de la Kia vor fi în continuare avantajaţi.

Nu există nicio înformaţie în ceea ce priveşte motorizările noului model, dar se presupune că acestea vor fi unităţi pe benzină de 1.4 şi 1.6 litri, alături de motoare diesel de 1.4 şi 1.6 litri. Respectivele propulsoare sunt deja comune în gama Kia, iar o schimbare majoră ar fi prea costisitoare pentru această parte a segmentului compact.

Se aşteaptă însă mici modificări care vizează economia de carburant şi eficienţa.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (1)

  • marius
    kiaa
    nu stiu de ce dar nu am inteles niciodata pozele astea spion..eu cred ca e cineva acolo de la firma .. suna pe un nenea foto ..si ii spune vezi ca avem traseul asta bla bla bla.. asa isi fac si ei o reclama.. asa pune cumparatorul pe jar.. oare cum arata .. e mai buna decat precedenta.. si tot asa..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru