FOTO EXCLUSIV* : Mercedes-Benz testează noul ML

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.12.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noului Mercedes-Benz ML. Debutul este pregătit pentru 2011.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Mercedes-Benz ML în timpul testelor de iarnă din Peninsula Scandinavă. Modelul german va debutat în 2011, undeva în cea de-a doua jumătate a anului şi foloseşte drumurile îngheţate pentru a face mici modificări. Exemplarul din imagini este unul dintre primele prototipuri ale noului ML surprinse la teste, iar stratul de camuflaj este destul de serios, dar trădează numeroase elemente ale noii generaţii de SUV-uri de la Mercedes-Benz.

 În ceea ce priveşte aspectul, noul ML este mult mai apropiat de G-Klasse şi R-Klasse. În comparaţie cu actuala generaţie, ML pare să fie mai mic, deşi ampatamentul este, aparent, neschimbat. Unele surse au sugerat implementarea unui hibrid echipat cu un motor diesel, deşi informaţiile oficiale indică un motor pe benzină pentru viitorul ML 450 Hybrid. Modelul respectiv ar putea fi oferit ulterior şi într-o versiune care va putea fi încărcată la priză şi va beneficia de un motor electric de 80 CP şi un V6 twin-turbo cu injecţie directă.

Micşorarea lui ML ar fi o schimbare faţă de ceea ce fac rivalii săi, lucru care ar putea fi apreciat de clienţii care dispreţuiesc SUV-urile mari.

Oricum, din moment ce ampatamentul nu s-a modificat, spaţiul oferit pasagerilor rămâne neschimbat, în timp ce modelul pare să fie mai mic. În ceea ce priveşte motorizările, nu ne aşteptăm la schimbări masive, din moment ce facelift-ul primit de generaţia actuală a venit şi cu motorizări noi.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (4)

  • e camuflat...dar...ceva nu-mi place...nu stiu...forma farurilor e cam..banala...in rest pare mult asemanator cu modelul precedent
    5 2
  • mda
    seamana cu un kkt pansat!!! ast manutele rosii:)))
    0 5
  • m-am saturat de atatea BMW, Mercedes,Audi si Volkswagen.....pentru ca la astia o noua masina inseamna sa-i puna leduri ca un brad de craciun , stourile le coloreaza diferit si cam atat.
    2 2
  • is curioos cum o sa arate?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru