FOTO EXCLUSIV* : Noul Audi S7, zero camuflaj

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.06.2011
Vă prezentăm primele imagini ale noului Audi S7, versiunea de performanţă a lui A7. Modelul dezvoltă 440 CP şi necesită în jur de cinci secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Automarket vă prezintă primele imagini ale lui Audi S7 fără niciun fel de camuflaj. Modelul a fost surprins de fotografii de la Carpix pe circuitul de la Nurburgring. Potrivit primelor informaţii, Audi S7este echipat cu un motor de 440 CP. La fel ca modelul pe care este bazat, vorbim de un sistem de tracţiune integrală în standard, în timp ce transmisia este un S-Tronic. În ceea ce priveşte motorizarea, S7 este echipat fie cu noul motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, fie cu o unitate aspirată de 4.2 litri, găsită pe R8. Indiferent de motorizare, modelul va avea o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, în timp ce timpul 0-100 km/h se va situa în preajma valorii de cinci secunde.

Prototipul din imagini pare să fie gata de producţie şi ne aşteptăm să vedem un exemplar similar la Salonul Auto de la Frankfurt. În standard, modelul va fi echipat cu jantele S-Design de 18 inch, dar clienţii vor putea opta şi pentru jante de 19 sau 20 inch. Exteriorul nu prezintă niciun pachet deosebit, fiind identic cu cel al unui A7 cu pachetul S-Line.

În schimb, remarcăm un set de evacuări duble întegrate în difuzorul de aer spate şi un set de fante de aerisire dreptunghiulare integrate în bara faţă.

Suspensia modelului a primit modificări subtile pentru a-şi îmbunătăţi răspunsul, iar Audi va oferi şi un diferenţial sport pentru S7. Potrivit unor surse, un sistem de direcţie activă este "în cărţi". La nivelul interiorului, sunt pregătite o serie de ornamente care să sublinieze destinaţia modelului, dar nu ne aşteptăm la ceva spectaculos. Până la debutul acestui model pe piaţă, cei de la Mercedes-Benz vor lansa versiunea 63 AMG a lui CLS, model care va dezvolta peste 550 CP. Odată cu modelul respectiv, nu putem să nu ne întrebăm dacă Audi va dezvolta sau nu o versiune RS a acestui model.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (20)

  • deprimanta masina pt statutul ei
    parca-i masina mortuara lasata de spate din cauza cosciugului...
    45 22
  • A7
    Foarte urata masina in nici un caz nu poate concura cu CLS cum ar vrea A5 in 4 usi e mult mai frumos
    33 22
  • da da
    sunt de acord ca nu tuturor le place aceasta masina dar sa fim seriosi...nu poti spune ca e foarte urata! nici macar urata! nu vreau sa fiu rautacios dar voi 2 care a-ti scris inaintea mea tind sa cred ca aveti un 318 din '94 sau v-ati dori unu.
    16 24
  • a7/s7
    Mie mi se pare o masina foarte frumoasa. Cand vad pe strada un A7, imi bate inima mai repede. Asta este parerea mea si fiecare are gusturile lui. Cuvantul frumos tine de subiectivism.
    Apropo de cei care spun ca toate Audi-urile arata la fel: cred ca nu se pricep la masini sau nu au niciun interes fata de Audi. Imaginea de marca este foarte puternica, si un neexperimentat va spune "asta e un Audi", iar cei care mai si stiu ceva despre masini vor distinge cu usurinta modelele.
    Imi place si CLS, dar modelul nou nu imi spune mare lucru. E frumusel, dar nu imi trezeste emotie. Despre primul CLS pot spune ca am gandit ani de-a randul ca e cel mai frumos Mercedes si a fost o revolutie in designul masinilor.
    18 19
  • @
    Arata bine S7-le.
    PS: Am vazut ieri noul CLS, si ma dat putin pe spate. Cred ca arata mai bine ca A7, dar daca ar fi sa aleg , as alege A7, datorita faptului, ca imi plac foarte mult masinile VAG.
    12 27
  • @DAN
    ai vazut CLS ? l-ai condus ? ... atunci taci ...chiar si tu esti in dubii cu exteriorul lui A7
    16 11
  • George
    Mai bine un CC.
    15 19
  • Spate
    Arata bine din fata si profil, insa spatele e foarte ciudat
    12 7
  • Passat CC e peste A7 ca design
    18 19
  • rectificare
    dupa ce m-am uitat mai atent la poze, rectific, CC e muuuult peste A7....spatele ala e absolut oribil
    18 17
  • trebuia sa se trezeasca un taran sa pomeneasca de vw si aici. ia-ti ma tu cc si vinde cartofi direct din portbagajul lui tarane.iti dai seama ce visezi tu ? passat =)))) si ne spui ca mai bine un cc decat a 7? eu sunt fan mercedes,imi place mult cls,mai mult decat a 7,dar audi a 7 pe langa passat e ca si cum ai pune un heineken langa un noroc. TARANE !!!
    13 25
  • @ECKO
    am zis 'ca design' desteptule...
    15 9
  • Daca avea pe capota sigla de BMW am o presimtitre ca cei care spuneau ca nu arata bine erau mai putini. Lasa ca arata Seria 5 GT superb si noul CLS iar designul lui S7 e praf, design de dric...
    19 24
  • ECKO™
    @dudu
    Nu conteaza, tot taran esti:)
    10 14
  • auto fan
    @LauCalin
    Nu te-ai gandit niciodata ca exista oameni carora le displac pur si simplu "coupe-urile cu 4 usi" (ce naiba o mai fi insemnand si asta!) INDIFERENT de sigla ce o poarta pe capota??

    Masina asta e oribila !! Scurt !
    19 9
  • ECKO FARA TM
    @dudu - desteptule nu ma refeream la tine desi e penibil sa aduci in discutie vw passat cu aceste masini mult mai sus ca si eticheta .
    Ma refeream la un taran pur sange ca George care probabil vede in vw un Dumnezeu . pe sistemul mai bine vw decat mercedes sau audi ca ie" netmeasca" in spiritul cocalarilor-tarani un hibrid de conceptie pur romaneasca nascut de adeptii religiei "passatu' tedeii ie no.1 "
    6 12
  • @auto fan
    Ba m-am gandit. Tocmai din cauza asta exista alternative cel putin la fel de bune (in cazul de fata A8 de exemplu). Pana la urma fiecare isi cumpara ce vrea. Iar cum designul e ceva subiectv, parerile sunt impartite. Nu zic ca masina asta ar arata superb, doar ca se incadreaza in designul Audi actual. :)
    10 14
  • frumusetea este subiectiva.
    O masina foarte frumoasa, in viziunea mea.
    5 12
  • si...
    si care e diferenta?
    1 0
  • on topic
    masina este superba... pana ii vezi strict partea din spate. personal nu imi place DELOC desi din fata arata senzational. am urcat in una ca pasager si este ceva mai mult loc in spate.

    ps. inca odata: ARATA ORIBIL DIN SPATE.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru