FOTO EXCLUSIV* : Peugeot testează 508 SW Outdoor

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, o galerie cu imagini spion ale versiunii Outdoor a lui Peugeot 508 SW.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu versiunea "Outdoor" a lui Peugeot 508. Modelul reprezintă echivalentul lui Audi A4 Allroad în gama francezilor şi este un crossover bazat pe 508, cu mici modificări care îi schimbă caracterul şi destinaţia. Potrivit primelor informaţii despre acest model, vor exista atât versiuni cu tracţiune integrală, cât şi versiuni oferite doar cu tracţiune faţă, iar gama de motorizări este preluată integral de la 508. Francezii vor oferi şi o versiune Hybrid4 a lui 508 Outdoor, menită să devină vârful gamei.

În comparaţie cu modelul pe care este bazat, 508 Outdoor este cu câţiva centimetri mai înalt. Barele de protecţie primesc ornamente din plastic menite să le sporească agresivitatea, iar pragurile laterale şi aripile primesc şi ele ornamente de acest gen. Aparent, 508 Outdoor are un ecartament mai mare decât modelul pe care este bazat, de unde şi necesitatea modificării aripilor. Abilităţile off-road ale acestui model vor fi limitate, dar stilul său ar putea să atragă o serie de clienţi interesaţi de acest vehicul de nişă.

Peugeot 508 Outdoor este aşteptat să debuteze la finele anului 2011 sau la începutul anului 2012. Cel mai probabil, dacă modelul nu va fi prezentat până la sfârşitul acestui an, francezii ar putea să-l lanseze la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2012.

În ceea ce priveşte preţul, versiunea Outdoor a lui 508 SW va fi ceva mai scumpă decât modelul pe care este bazată.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • Ce camuflaj...
    Oare ce zgomot la vant are? :)
    1 1
  • DACIE CU DISCURI PE SPATE....Nu in viata asta
    sa fim seriosi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru