FOTO EXCLUSIV* : Porsche testeaza facelift-ul lui 911 GT2

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.04.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini ale lui Porsche 911 GT2 facelift, realizate in timpul testelor de la Nurburgring.

Inginerii Porsche testeaza facelift-ul lui Porsche 911 GT2 pe circuitul Nurburgring. Modelul utilizeaza acelasi motor cu 911 Turbo S si are tractiune spate, la fel ca in cazul predecesorilor sai. Interiorul are o masa mai redusa gratie eliminarii unor elemente, iar exteriorul este optimizat pentru un plus de performanta pe circuit si nu numai, eleronul urias montat pe capacul motorului fiind "martor" al performantelor de care este capabil acest model.

In cumparatie cu versiunea precedenta, 911 GT2 facelift renunta la proiectoare in favoarea unor LED-uri de pozitie de zi si prezinta un spoiler inferior mai pronuntat. Fantele de aerisire laterale montate pe aripile din spate au dimensiuni ceva mai mari, in incercarea de a impinge cat mai mult aer in motorul boxer de 3.8 litri cu care este echipat acest model. Primele zvonuri anunta o putere de cel putin 530 CP, in timp ce alte voci anunta o valoare de 550 CP. Din ce putem observa, celelalte elemente estetice ale lui 911 GT2 raman neschimbate, in stilul caracteristic Porsche.

Jantele acestui model au prindere intr-un singur punct, la fel ca in cazul celor utilizate in motorsport. Pentru a reduce pe cat posibil greutatea acestora, Porsche le-a fabricat prin forjare.

Dat fiind aspectul estetic aproape finalizat al acestui model, ne putem astepta la un debut iminent la unul dintre saloanele auto importante din urmatoarele luni, cum ar fi cel de la Paris sau cel de la Frankfurt.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru