FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu viitorul Hyundai i30

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.06.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitorului Hyundai i30.

Hyundai lucrează la noua generaţie a lui i30. Modelul a primit un facelift în 2010, iar coreenii vor lansa o nouă generaţie a acestuia în termen de 18 luni. Hyundai i30 împarte platforma cu viitorul Kia Cee’d, iar prima trăsătură vizibilă a noii generaţii sunt blocurile optice cu fază de zi cu LED-uri. Întreaga parte frontală pare să fie o versiune mai mică a lui i40, iar acest lucru este pozitiv deoarece noul sedan de clasă medie de la Hyundai a fost primit cu bine de public şi presă graţie design-ului proaspăt.

Blocurile optice spate prezintă şi ele un set de LED-uri, plasate orizontal de data aceasta. Aşadar, Hyundai renunţă la stopurile amplasate pe verticală pe montanţii C. O măsură similară au luat şi cei de la Ford cu cea de-a treia generaţie a lui Focus, semn că publicul nu mai apreciază acest tip de design. Celelalte forme ale modelului au fost ascunse cu grijă de obiectivele celor de la Carpix, dar ne aşteptăm să vedem ceva mai mult în următoarele luni.

În ceea ce priveşte motorizările şi platforma tehnică, ne aşteptăm la versiuni îmbunătăţite ale componentelor actuale. Toate propulsoarele ar putea fi echipate cu un sistem Stop/Start preluat de la Kia, alături de un eventual sistem de recuperare a energiei cinetice.

Pentru moment, nu există informaţii despre o eventuală campanie de downsizing, aplicată cu ajutorul motoarelor supraalimentate.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • tomaaaa
    dupa cum se poate observa.......................
    0 0
  • Hyundai...
    Incepe Hyundai sa aiba personalitate...
    Azi am vazut intr-o parcare un ix20...chiar mi-a placut. Incep baietii astia cu ochi ascutiti sa aiba si minte ascutita si sa produca modele care..damn...chiar arata bine... Incepand cu ix35, continuand cu ix20, i40, se pare ca au inceput sa dezlege bine limbajul liniilor si odata cu designul apar si motoare tot mai competente...
    Or fi VW si Toyota inca pe cai mari, dar ar trebui sa ia bine seama si de cel care-i ajunge din spate pe magarus...
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru