FOTO EXCLUSIV* : Toyota FT-86 Coupe, acum şi cu un eleron mai mare!

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.05.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu Toyota FT-86 Coupe, de data aceasta cu un eleron imens.

După ce v-am prezentat imagini spion proaspete cu Toyota FT-86 Coupe în urmă cu două zile, suedezii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu o versiune diferită a aceluiaşi model. Vorbim de un prototip echipat cu un kit aerodinamic, care include un eleron de dimensiuni mari, alături de bare de protecţie restilizate. Jantele de aliaj au acelaşi design cu cele prezente pe modelul surprins în urmă cu două zile, deci nu vorbim de nicio modificare la acest capitol.

Fotografii de la Carpix au observat şi o Toyota Supra pe Nurburgring, care îl acompania pe modelul FT-86 în timpul testelor. Din păcate, exemplarul respectiv n-a apucat să ajungă în faţa obiectivelor colaboratorilor noştri suedezi. Având în vedere aspectul pragurilor laterale şi al stopurilor, dar mai ales al eleronului imens, considerăm că exemplarul din imagini ar putea fi versiunea Subaru a modelului realizat de cei doi constructori.

Elementul misterios este legat de plăcuţa de înmatriculare, identică pentru ambele prototipuri, semn că vorbim de un FT-86 căruia i-a fost aplicat un kit aerodinamic.

Indiferent de destinaţia prototipului din imagini, versiunea de serie a lui Toyota FT-86 Coupe va debuta pe piaţă în 2012 şi va fi urmată de o versiune Subaru la scurtă vreme de la debut. Ambele modele au tracţiune spate, o transmisie manuală cu şase trepte şi un motor boxer de 2.0 litri cu patru cilindri.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • ar fi tare
    imi aduce aminte de toyota SUPRA !!!!!!
    5 0
  • Normal!
    Mi se pare normal,probabil vor exista mai multe versiuni de echipare.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru