FOTO EXCLUSIV*: Viitorul BMW M5, defecţiune pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.09.2010
Viitorul BMW M5 a fost surprins în momentul unei defecţiuni survenite pe circuitul de la Nurburgring. Maşina de test a avut nevoie de o platformă pentru a părăsi circuitul.

Esential

560 de cai putere ar urma să dezvolte viitorul BMW M5.

De cele mai multe ori, modelele surprinse în timpul testelor de fotografii spion aleargă la turaţii maxime pe circuitul de la Nurburgring. Sunt însă şi excepţii, care justifică timpul petrecut de fiecare prototip pe circuitul german.

Recent, viitorul BMW M5 s-a dovedit o astfel de excepţie, fiind surprins de blitz-urile fotografilor exact în momentul unei defecţiuni. Problema a fost, se pare, una destul de serioasă, sedanul de performanţă fiind tractat de pe circuit de un mai vechi X5. În mod cert defecţiunea va fi remediată, iar prototipul de teste va reveni pe circuit în săptămânile următoare.

Viitorul model de performanţă va fi echipat cu un motor V8 bi-turbo, capabil să dezvolte circa 560 CP şi un cuplu motor de aproximativ 720 Nm. Resursele şi pachetul tehnologic ar urma să facă din M5 un etalon în segmentul său, lucru de care sunt conştienţi şi inginerii bavarezi, responsabili pentru funcţionarea perfectă a modelului.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

via | CarPix

Comentarii (12)

  • important e sa se defecteze doar acum,nu si dupa intrarea in productie...si nu inteleg ce e asa interesant la acest lucru incat merita sa-l publicati pe site...
    21 9
  • De la poza 1 - 5 toate arata M5 tractat. Cum arata pozele defectiunea ??????
    18 4
  • :)
    si bogatii plang...;)
    11 15
  • Ivanoff
    Mult mai multe probleme...
    Pacat ca o caseta de directie praf dupa 40.000 km nu necesita tractare ca multe imagini de genul acesta am vedea si pe soselele noastre...
    PS: Si sa nu-mi sariti in cap toti acei posesori de BMW ca nu e asa ca m-am referit la modelele noi,nu la pisicutzele de 20 ani cu 345.000 km si cu motor de Cobra diesel :)
    14 5
  • Crysty
    BMW
    Asa le trebuie ca este sub orice critica stilul de condus al bemveistilor!

    Domne' sunt cei mai agresivi soferi pardon piloti din trafic!

    Imediat blituri sa te dai la o parte, claxoane, injuraturi!

    Numai ciori!

    Feriti-va de bemveisti !!!

    PS: scuze pt acei cativa care conduc linistiti o masina bmw!
    13 7
  • abc_e?
    @Ivanoff
    Cred ca stiu la ce problema te referi si sa stii ca nu e de la caseta de directie, e doar o eroare la procesor care se remediaza foarte usor.
    4 4
  • @ger
    Da, ger, asa e. Eventual nu ai fi vrut ca soferul X5-ului sa se dea jos din masina, sa se duca la fotograf, sa-i spuna de ce s-a stricat, sa-l lase sa faca si o poza cu defectiunea si eventual sa-l roage sa dea pozele concurentei?
    Nu conteaza ce se intampla cu masinile inainte sa intre in productia de serie. Important e sa nu aiba astfel de probleme cand sunt in productia de serie ca pot baga constructorii in faliment.
    7 2
  • Off Topic : Vanzarile auto in Franta in luna August 2010 . Dacia ocupa un excelent loc 5 .
    http://es.autoblog.com/2010/09/05/ventas-agosto-2010-francia/
    4 4
  • RS6 pleaca superior din start.... hai balaurii frustrati sa va aud..:))).
    6 6
  • @edy
    Audi R8 V10 inainte de lansarea oficiala a luat foc pe Nurburgring. Deranjaza pe cineva asta?
    O masina care nu a luat foc pe Nurburgring in teste este Ferrari 458 Italia. Nu era mai bine daca lua si aia foc in teste, inaite de inceperea vanzarilor?
    Chiar crezi ca exista masina care sa nu se fi stricat in teste?
    9 0
  • COObra
    poate chiar este o defectiune dorita, pentru a se urmari comportamentul masinii sau altor subansamble inrudite. sau credeti ca producatorii auto, asteapta sa sune coana joita sa- le povesteasca cum e sa se rupa ceva pe la masina
    4 0
  • Posesor de BMW
    pai...
    Clar BMWisti sunt cei mai nesimtiti, cei mai tigani, cei mai agreisivi, cei mai prosti....etc, etc. etc....
    Noroc cu ceilalti....ca echilibreaza balanta!!!!
    Am BMW de 4 ani si nu am avut nici un accident! era sa ma incaier odata cu un BMW-ist cum le ziceti voi...ca nu i-am dat prioritate lui care avea STOP :))))) - doar ca ala este un AVORTON nu neaparat "BMWist"

    P.S. - S-a stricat in teste!! pai este foarte bine - ca deaia si fac teste!! ca sa nu le cheme dupaia la fabrica sa le schimbe nus ce maneta, senzonr, roata, cric etc etc. cum fac "alti" :)
    Hai sanatate maxima !
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru