Fotografii spion: Viitorul Mercedes SLC Gullwing

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 31.07.2008
Mercedes dezvolta un nou supercar care va avea usi verticale si motorizare imbunatatita de AMG.

Esential

600 cai este puterea minima preconizata pentru viitorul Mercedes SLC Gullwing motorizata de unitatea V8 biturbo de 6.3 litri.

Dupa mai multe serii de fotografii spion, viitorul Mercedes SLC Gullwing a fost surprins pentru prima data cu portierele verticale deschise. Viitorul supercar Mercedes va fi primul model de performanta construit de producatorul german fara aportul celor de la McLaren. Despartirea celor doua branduri este deja oficializata si urmeaza sa fie pecetluita prin lansarea unui model “de adio”, o editie speciala a celebrului Mercedes SLR McLaren.

Astfel, supercarul spionat recent este construit de Mercedes impreuna cu diviziile AMG si HWA. De asemenea, viitorul SLC va fi urmasul spiritual al modelului 300 SL Gullwing construit in anii ’50, urmand sa se pozitioneze in gama Mercedes peste clasa SL.

Motorizarea lui Mercedes SLC Gullwing va fi asigurata de o unitate V8 biturbo de 6.3 litri preparata de AMG care va dezvolta peste 600 CP. Lansarea noului supercar Mercedes este asteptata in 2010, iar pretul va fi de aproximativ 200.000 euro.

Via | eMercedesBenz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru