Fotospion: Iata cum va arata viitorul Seat Tribu!

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.08.2008
O serie de fotografii spion au dezvaluit look-ul viitorului Seat Tribu, versiunea de productie a conceptului cu acelasi nume.

La aproape un an de la dezvaluirea oficiala a conceptului Tribu, constructorul spaniol SEAT pregateste si lansarea versiunii de productie. Dupa ce au anuntat oficial noul sedan Exeo, oficialii iberici se pregatesc sa aduca in fata publicului si un SUV compact, inspirat foarte mult din conceptul Tribu.

Versiunea de productie ar urma sa aiba la baza actualul Volkswagen Tiguan, de la care modelul spaniol va imprumuta probabil si motorizarile pe benzina de 1.4 si 2.0 TSI precum si diesel-urile de 2.0 litri.

Multumita unor surse din interiorul Organizatiei Europene de Inregistrare a Marcilor, in presa de specialitate au aparut o serie de fotografii neoficiale ale versiunii de productie. Aceasta se pare ca pastreaza majoritatea liniilor promovate de conceptul Tribu dar vine cu o caroserie in cinci usi. Nu excludem insa posibilitatea ca Seat sa se gandeasca si la un SUV Coupe, identic cu conceptul prezentat la Frankfurt.

Viitorul crossover Seat va debuta pe piata in prima jumatate a lui 2010 si va fi nevoit sa concureze cu nume grele ale segmentului: Toyota RAV4, Honda CR-V, Renault Koleos sau Opel Antara.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru