Fotospion: Noul Opel Astra

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.11.2008
Un fotograf amator a surprins noul Opel Astra in timpul unor teste in Spania.

Opel lucreaza din greu la noul sau Astra. Competitia este acerba in clasa compacta, asa ca Astra trebuie sa treaca prin cat mai multe teste pentru a putea concura cu modele precum Volkswagen Golf 6, Renault Megane 3 si Ford Focus.

Desi exemplarul este camuflat serios, putem observa noua silueta interesanta a lui Astra. Modelul a capatat un aspect mai rotunjit fata de generatia precedenta. Luneta a primit un mic eleron care inglobeaza stopurile bazate pe tehnologia LED. Usa portbagajului are o forma aparent neobisnuita, in mare parte cauzata de camuflajul excesiv pe acea zona.

Designerii Opel au insuflat o parte din spiritul lui Insignia in noul Astra, cel putin prin design-ul partii frontale. Cu toate ca este camuflata, forma acesteia poate fi intuita relativ usor daca ne folosim imaginatia. Noul Opel Astra va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie 2009. Acesta va fi disponibil pentru vanzare in cursul anului 2010.

Via | Car

 

Taguri: Astra, Opel

Comentarii (4)

  • bubblegum
    Asteptam cu nerabdare :P
    romanii mari amatori de astra sigur asteapta lansarea unui nou model astfel nemtii vor renunta la penultimul model si n-il vor vinde noua la un pret mai bun :)
    0 0
  • guma_orbit
    Ieftin si bun
    Ar fi o treaba sa continue Astra H in paralel cu noua astra. Sau sa mearga pe sistemul VW, baga noul model la acelasi pret cu generatia anterioara, doar ca mai puternic si mai bine dotat:)
    0 0
  • Sper sa arate cel putin la fel de bine ca Astra H!
    0 0
  • ASTRA
    Am citit pe un site cu".de" ca astra g se mai fabrica pana cand se lanseaza noul astra I apoi se pastreaza in productie doar Astra h Sedan
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru