FOTOSPION: Prima imagine cu noul Opel Astra

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.01.2009
Prima imagine cu noul Opel Astra a aparut pe internet in urma unei conferinte a dealerilor Opel.

Opel nu a prezentat inca nici o imagine oficiala cu noul Astra, ci doar o schita si cateva teasere. In urma unei prezentari organizata in Europa pentru dealerii Opel, cineva a surprins cu telefonul mobil prima imagine cu noul Astra.

Nu putem sti sigur daca imaginea este autentica, dar modelul surprins urmareste formele schitelor si teasere-lor prezentate in mod oficial de Opel.Opel Astra va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie. Modelul va folosi platforma Delta, de la General Motors si va beneficia si de noul propulsor de 1.4 litri, supaalimentat.

Noul motor va dezvolta intre 120 si 140 CP, iar cuplul motor va avea valori intre 175 si 200 Nm. Oficialii Opel au declarat ca noul propulsor va inlocui cu succes motoarele aspirate de 1.6 si 1.8 litri, in timp ce consumul de carburant va fi redus cu 8 procente.

VIA | CARNGO

Comentarii (6)

  • Marian
    O vrem la Geneva
    Sa vina cu ea la Geneva sa apara si la noi prin sep sa pot da si eu comanda sa imi vina masina la anul pe vremea asta. Cam asa se intampla acum vreo 2 ani cand se lansa un model nou. Acum cu criza poate se mai reduc termenele de livrare.
    0 0
  • 1.4
    Tot mai bun e motorul de 1.4TJet de la italieni de 120CP si un cuplu de 206Nm
    0 0
  • Marian
    1.4
    Tot mai bun e motorul 1.4 TSI de la VW care are 122 CP si 200 Nm la 1500 rpm fata de cel al italienilor care are 206Nm la 1750. Important e si pretul unui astfel de propulsor, cel de la VW e foarte aproape de cel 1.9 TDI, asa ca e cam greu de facut o alegere. Deci imi place cum arata noul astra si un motor de 120 CP si numai 175 Nm e tot ce imi trebuie, mai ales daca e si mai ieftin ca un Golf. Asa ca il astept cu nerabdare pe piata.
    0 0
  • Etienne
    Astra
    Aduce cu Megane III. Doar noua fata Opel parca e de nici un fel. In rest s-ar putea sa fie mai bine facut decat Renault-ul compact. Sa vedem primele teste.
    0 0
  • fiat
    e fiat bravo 100%, dupa parerea mea sta pe acelasi sasiu,cum opel corsa a primit aceiasi platforma care e conceputa de fiat grande punto. Presupun ca motorizarea schimbata cu care opel se lauda e luata tot de la iei.
    0 0
  • Cum sa fie Fiat Barvo cand platforma e una nou - Delta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru