Fotospion: Renault pregateste Clio facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.12.2008
Cele mai noi fotografii spion tradeaza intentiile Renault de a dezvalui cat mai repede un facelift pentru Clio.

Amenintat de concurenti puternici in ultima vreme, Renault se pregateste in mare graba de un facelift pentru actuala generatie a modelului Clio. O dovedesc cele mai noi fotografii spion care au surprins o versiune de teste, camuflata timid.

Cum era de asteptat, designul va suferi unele modificari, cel mai probabil la nivelul spoilerelor si a blocurilor optice fata si spate. Nici interiorul nu va scapa de faceliftul pregatit de Renault, viitorii clienti urmand sa se bucure de materiale de calitate si o echipare mai bogata.

Sub capota, faceliftul va aduce de asemenea modificari, gama de motorizari urmand sa beneficieze de versiuni imbunatatite ale motoarelor de 1.2, 1.4 si 2.0 litri, acesta din urma promitand mai multa putere pentru fanii Renaultsport.

Cei care indragesc dieselul vor primi acelasi propulsor de 1.5 litri, cu mai multe versiuni de putere, alaturi de care Renault ar putea introduce chiar si un varf de gama de 1.9 litri.

Nu se cunosc inca informatii despre data lansarii faceliftului, insa Renault isi va dori sa aduca in fata publicului cat mai repede noul Clio, de aceea ne putem astepta ca acesta sa debuteze chiar la Geneva, in luna martie a anului viitor.

via | iMotor  

Taguri: Clio, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru