Fotospion: Renault pregateste Laguna sedan

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.09.2008
O serie de imagini spion au dezvaluit de curand ca Renault intentioneaza sa dezvaluie o varianta sedan a noii Laguna.

Renault intentioneaza sa largeasca gama noii Laguna cu o noua derivatie de caroserie. Este vorba despre varianta sedan pur a modelului de clasa medie, spionata in acest weekend in Elvetia in timpul unor teste.

Cea de-a treia generatie a modelului francez, in varianta sedan, va dispune de un alt design posterior, stopurile urmand sa capete alta forma decat cele regasite pe variantele fastback, break sau coupe. Noua Laguna sedan va creste considerabil in lungime si va oferi o garda la sol mai mare in partea posterioara.

Renault dovedste inca o data ca nu sta cu mainile in san si incearca sa se ghideze dupa filosofia Ford, care ofera in prezent, pe piata, caroserii break, sedan si fastback pentru Mondeo.

via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • anomalie
    cata anomalie de masina.

    mda, hai sa facem ca poate se va vinde. luam un portbagaj de bmw, punem niste faruri de la o corola mai veche, ne inspiram un pic si din logan, si poc ia uite ce masina "frumoasa".

    sincer, un symbol mai mare, e urata cu spume. nici L3 nu era cine stie ce dar sedanul e rau.
    0 1
  • Paulica
    Nare treaba
    Deci sa va zic delanceput eo nus fan Renaolt deci poti sa zici cas subectiv , da mia numi place de loc masina asta . Eu am un Logan 1.4 MPI desta nou si pot sa zic ca e masina tata, fuge e frumoasa rau, e spatioasa , eleganta si eftina. Deci parerea mea e ca tre sa fi prost tare sa dai bani pe jeguri destea straine cand poti sa ei o masina tare cum e Dacia . Asta daca ai cap si te descurci ... HA HA HA
    1 0
  • paulica fara frica
    totusi mergi cu 140km cu loganul si apoi cu o masina "straina"

    hai sictir, chiar daca nici mie nu imi place prostia asta.
    0 0
  • sunshine64sm
    Va dispune de un alt design posterior
    Că doar asta e cel mai important !! S-o terminat cu schibările de moacă, acuma se trece pe posterior. De ce nu pune şi volanul in spate ?! Şi de altfel, toată maşina, cică sedan, arata ca un... poesterior. Chiar aşa.
    0 0
  • ludovic
    paulica si yoyo
    il inteleg pe paulica cand zice ca nui place laguna cum arata maiales spatele si sunt si deacord ca loganul este ieftin din moment ce vw si peugeot nu au reusit sa faca un sedan de 7000 de euro insa nu prea este asa frumoasa loganu si masinile straine nus jeguri ,ptr bani mai multi primesti mai mult ,depinde de la persoana la persoana daca merita sa deie mai multi bani si primesca o masina conform asteptarilor avand in vedere veniturile din tarisoara noastra.Yoyo are dreptate pe jumatate daca omu merge cu 140 chiar se vede mult mai bine diferenta dintre logan si masina straina, masina straina este mult mai buna insa unde sa mergi cu 140 la km/h in romania!?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru