Fotospion: Viitorul Mini SUV, surprins in Finlanda

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.01.2009
Ultimele fotografii spion au surprins varianta camuflata a viitorului SUV Mini, asteptat sa debuteze in versiune de serie in 2010.

Fotografii de la SB Medien au reusit sa surprinda din nou versiunea de teste a viitorului MINI Crossover, de aceasta data intr-un cadru natural mai potrivit pentru segmentul de piata caruia se adreseaza. Imaginile au fost surprinse in Lapland, Finlanda, in timpul unor teste de iarna, si demonstreaza ca britanici se pregatesc intens de lansarea versiunii de productie a conceptului Mini Crossover prezentat in octombrie in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Potrivit Automotive News, noul Mini Crossover, care va primi un alt nume in versiunea de serie, este asteptat sa debuteze pe piata abia in 2010. Productia va fi asigurata cel mai probabil de uzina Magna Steyr din Austria, aici urmand sa ia nastere aproximativ 80.000 de unitati ale noului model, in fiecare an.

Crossover-ul de serie va deveni cel mai mare model din gama Mini, cu o lungime de peste patru metri si un ampatament estimat la 2606 mm. Sistemul de tractiune integrala va primi putere de la o versiune mai potenta a propulsorului de 1.6 litri benzina dar si un nou diesel este asteptat in gama.

via | Worldcarfans

Comentarii (2)

  • ieap
    ce prostie....
    0 0
  • oribil
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru