FRANKFURT 2011 LIVE: Citroen DS5 şi Peugeot 508 RXH, vedetele grupului PSA

Publicat Marti, 13.09.2011
Standurile Citroen şi Peugeot au fost pline de concepte. Tubik a fost vedeta celor de la Citroen iar la Peugeot, jurnaliştii au studiat modelul 508 RXH şi conceptul HX1.

Exuberanţa a fost la ea acasă pe standurile grupului francez PSA. Citroen a adus conceptul Tubik la Frankfurt şi lumea a venit să vadă de aproape conceptul unei maşini ce vrea să reinventeze plăcerea călătoriei. Tubik este şi reinterpretarea modernă a unei utilitare celebre produse de Citroen în anii '40: Type H. Standul Citroen a mai conţinut modelele DS3 ”Ultra Prestige”, DS4 şi DS5 plus tehnologia diesel HYBRID4. Citroen DS5 a fost cea mai importantă premieră Citroen dintre modelele de serie ale constructorului francez.

La Peugeot, vedeta standului a fost conceptul HX1, un automobil lung şi impresionant ale cărui portiere se deschid în sus. HX1 ne arată cum vede Peugeot limuzina de lux a viitorului. Peugeot 508 RXH este bazat pe versiunea break a modelului 508 şi vrea să intre în luptă cu Audi A4 Allroad în viitorul apropiat. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru