FRANKFURT 2011 LIVE: Ford a mizat pe performanţă - Focus ST şi Fiesta ST Concept

Publicat Marti, 13.09.2011
La standul Ford toată lumea s-a înghesuit să vadă cei trei cavaleri ai diviziei de performanţă ST. Focus ST, în variantele hatchback şi break, şi Fiesta ST Concept.

Agitaţie mare la standul Ford. la un an după dezvăluirea Focus-ului de serie, Ovalul Albastru a oferit publicului şi versiunea de performanţă a modelului compact. Pe lângă hot-hatch-ul aşteptat de toţi, Ford a introdus şi o variantă break cu acelaşi indicativ de performanţă, o adevărată surpriză pentru toată presa internaţională.

Alături de acestea şi-a făcut apariţia şi mezinul gamei, Fiesta ST, prezentat însă doar în stadiu de concept. Nu a lipsit nici extensia pentru circuit a noului Focus ST şi nici monopostul Ford pentru Formula Ford.

Pentru "muritorii de rând", adică pentru cei care preferă versiunile cuminţi ale modelelor enumerate mai sus, Ford a avut de asemenea noutăţi: motorul 1.0 Ecoboost introdus pe Focus şi versiunile Econetic pentru Fiesta şi acelaşi Focus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru