Galerie foto cu Opel Corsa OPC Nurburgring Edition

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 08.05.2011
Oficialii Opel au pregătit o galerie foto impresionantă cu noile Corsa OPC Nurburgring Edition şi Insignia OPC Unlimited. Fotografiile au fost făcute în timpul testului de anduranţă desfăşurat pe Iadul Verde.

Oficialii Opel au publicat o serie de fotografii noi cu proaspătul Corsa OPC Nurburgring Edition. De această dată, ediţia specială care va fi fabricată în doar 500 de exemplare a fost fotografiată unde altundeva decât pe celebrul circuit german de la Nurburgring.

Mai mult decât atât, oficialii din Russelsheim au pregătit pentru fani o serie de imagini şi cu Insignia OPC Unlimited. Inginerii Opel au declarat că ambele modele au trecut un test de anduranţă de 10.000 de kilometri, distanţa fiind parcursă pe circuitul german. De asemenea, oficialii Opel au declarat că aceşti 10.000 de kilometri parcurşi pe Iadul Verde reprezintă echivalentul a 180.000 de kilometri rulaţi în condiţii normale.

Versiunea specială Corsa OPC Nurburgring Edition dispune de propulsorul de 1.6 litri care produce 210 cai şi dezvoltă un cuplu motor de 280 Nm. Mulţumită acestor cifre, cel mai mic membru din familia OPC sprintează de la 0 la 100 km/h în 6.8 secunde, iar viteza maximă ajunge la 230 km/h.

Via | Opel

Comentarii (8)

  • daniel
    ciudat
    Golf Gti are 211 cp si are viteza maxima de 238 km/h.. corsa are caroserie mai mica.. probabil e limitat
    2 6
  • ok
    E ok ,chiar promitator ,sa vedem daca are pedigre-ul lui Clio!
    5 7
  • @daniel
    Viteza maxima este influentata de multi factori, printre care cel mai important este aerodinamica.

    Si nu cred ca este vorba despre nicio limitare.
    7 0
  • Marian
    Cel mai important factor in viteza maxima este raportul ultimului pinion din cutia de viteze.
    7 0
  • @daniel
    se stie ca cei din grupul vag au puteri mai mari decat cele declarate; deci, gti are sigur > 211 cai
    pe de alta parte, cei de la opel, intotdeauna la aceeasi putere, fata de alte automobile stau mai prost la acceleratie si viteza maxima
    2 6
  • lol
    pfff ce urat arata
    0 6
  • cel mai jmecher hot hatch si o data cu acest facelift a demontat si ceea ce spune vag mai sus cu puterea si acceleratia mai slaba.cum se face ca golf r cu 270 sau 280 din 2011 are aceeasi acceleratie cu un astra opc de 240 cp din 2006? iar golf gti cu 211 cai face 0-100 in 7.1 secunde in timp ce corsa opc 2011 face suta in 6.9 cu 210 cai.daca la corsa se poate spune de greutatea mai mica la astra opc care sa fie jmecheria? deci opc ca face produsele vw la acceleratia 0-100,desi asta nu este totul la o masina sportiva,dar asa ca fapt divers ca te-am auzit spunand niste chestii neadevarate.
    4 0
  • @BaVaReZuL89
    lasa-ne mai copil de 5 ani cu posterele tale cu bmw. daca asta e urata ,seria 1 ce dracu mai e?=)))) da-ti OCHELARII DE CAL JOS ca esti penibil.Masinuta asta ii da clasa lui renault clio rs atat ca performante cat si cat design ,si mai ales are un interior adevarat nu 3 butoane si un volan precum clio.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru