GALERIE FOTO: Dacia Sandero in Croatia

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.06.2008
Automarket va prezinta o supergalerie de 54 de fotografii cu Dacia Sandero pe coasta dalmata a Croatiei.
sd
Taguri: Dacia, Sandero

Comentarii (11)

  • Mie imi place
    :)
    0 0
  • total instabila exact ca si loganul,la 100 km/ora accelertia vuibreaza infiorator
    0 0
  • crosssandero
    La cat e de chunky daca ii pun astia de la Dacia nijte praguri negre si nijte ornamente pe aripi poti sa spui usor ca e un cross-ceva...si nu cred ca ar arata rau mai ales daca or sa faca si o varianta 4x4, asta pana apare SUVu'
    0 0
  • sandero
    asta nu se poate numi supergalerie. nu prea cred ca sunt facut de un fotograf profesionist, pentru ca au multe defecte. sunt mult prea inclinatepentru niste poze cu masini, si sunt prea multe facute din relativ aceleasi unghiuri. masina e simpatica.
    0 0
  • sendero
    de toata jena...de kko...nu-mi place cum arata...
    0 0
  • marius
    dacia
    Am fost sa ma interesez de noua dacie. Abia acum am inteles de ce romanii prefera variantele mai scumpe de la dacia: pt ca primele variante de echipare sunt atat de sarace incat nu le poti accepta. Am dacia solenza (varianta goala), dar am inchidere centralizata de pe cheie, nu de la portiera, am directie asistata hidraulic. la sandero abia a treia varianta (cea de 8000 euro) are aceste doua dotari. Nu pot pleca de la dotari cu care m-am obisnuit la ceva mai prost. Si te gandesti ca dai atat de mult pt o masina l care trebuie sa ii trentrsti bine portbagajul pt a se inchide.
    0 0
  • so-so
    IMpresiile mele (subliniez-ale mele)

    Parca din fata arata ceva mai bine decat logan-ul, dar din poze nu prea poti sa iti dai seama exact(ma refer la proportii si la finisari). Spatele: se vede clar ca e o un sedan taiat si nu o alta masina dupa cum se lauda ei. Stopuri mici si plasate ciudat. E clar design tipic renault (nu am vazut o masina renault proiectata intr-un tip de caroserie care sa arate bine dupa ce au modificat volumele--clio/clio symbol, megane sedan/megane bicorp, etc). La interior, parca arata mai bine. Au fost atenti la detalii, dar... cd playeryl acela arata oribil(cel de pe logan arata mult mai bine). Pana la urma e o alta Marie cu aceeasi palarie. Nu cred ac vor fi ff multiu amatori pe plaiurile noastre mioritice
    0 0
  • pana sa apara efectiv pe piata, eram sigur ca voi cumpara un Sandero, acum, dupa ce a aparut, nu o mai vreau, merg pe mana unui Opel Corsa C din 2004 si sunt sigur ca voi fi mai castigat.
    Nu merita 9000 euro versiunea Laureate, plastice proaste, motoare depasite si cu consum mare...etc.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Am spus-o si o mai spun
    Niciodata o masina noua ... voi merge in continuare pe mana Mercedesului C200T cdi din 2004 pe care am dat 14900 de euro octombrie anu trecut ... si sunt mai mult decat multumit ... probabil putin mai multi bani decat e un Logan in varianta de top ... dar nici nu tre sa comentam ... Mercedes si Dacia ...

    Salutare

    Texan
    0 0
  • @texan
    prietene esti total pe afara..... cum drq compari dacia cu mercedes c klasse???????????????????????????????
    ps: mult mai multi bani decat o varianta de top de logan care e 11000E
    0 0
  • violonistul
    pt texan
    prietene esti pocnitoare rau de tot. Eu conduc Q7 si tot as lua un sandero sa-l am de toata ziua... asa ca mai lasa-ma cu merc c 2004 al tau. Pe drumurile astea nenorocite din Ro n-as mai conduce decat sandero si logan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru