GALERIE FOTO: Incep inscrierile in AMG Driving Academy!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.03.2009
AMG pregateste surprize si experiente la limita in AMG Driving Academy, o serie de cursuri specializate de pilotaj.

Mercedes si AMG anunta deschiderea sezonului 2009-2010 al unora dintre cele mai interesante si complete cursuri de pilotaj din lume, AMG Driving Academy.

La fel ca in precedentele doua sezoane de existenta, AMG Driving Academy isi invita cursantii sa se antreneze la volan impreuna cu fosti piloti din competitii ca DTM, ITC sau FIA GT. Fiecare dintre cei inscrisi la cursurile AMG va putea sa aleaga, in functie de nivelul la care se afla, intre cinci tipuri de cursuri: Emotion, Basic, Advanced, Pro si Masters. Daca nivelul Emotion este orientat spre lifestyle si include plimbari cu modelele AMG sau invitatii la un concert simfonic extraordinar care va avea loc pe o scena amplasata pe malul lacului austriac Bregenz, un bilet Masters ii duce pe cursanti prin limitele fizicii si ii invata ce inseamna competitia pe circuit.

Printre circuitele incluse in programul AMG Driving Academy se numara Sachsenring si Nurburgring Nordschleife (Germania), Zandvoort (Olanda), Brno (Cehia), Ascari (Spania) si Spa-Francorschamps (Belgia). Una dintre cele mai interesante parti ale cursurilor este reprezentata insa de ziua de cursuri din Arjeplog (Suedia), unde modelele AMG echipate corespunzator vor da reprezentatii pe gheata, invatandu-i pe elevi ce inseamna aderenta pe aceasta suprafata.

Punctul culminant al cursurilor de pilotaj organizate de AMG este dedicat celor mai avansati cursanti si este reprezentat de AMG Masters Sports Trophy, o serie de patru curse in urma carora castigatorul va avea oportunitatea de a pilota un exemplar Mercedes C-Klasse AMG utilizat in DTM.

Costurile programului AMG Driving performance variaza intre 285 de euro (pentru un loc in cadrul cursurilor de baza Emotion Tour Spirit of AMG) si 3830 de euro (pentru un loc in cadrul AMG Masters Series Trophy, competitie la startul careia concurentii vor fi nevoiti sa se alinieze la start cu AMG-ul proprietate personala).

Mai multe detalii despre programele AMG Driving Academy gasiti in PDF-ul oficial al cursurilor.

via | Mercedes

 

Comentarii (1)

  • Dacian Pustea
    inscrieri AMG Driving Academy
    dacian.pustea@yahoo.com - organizez AMG Driving Academy
    va astept pentru info si detalii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru