Galerie foto si detalii: Mazda 3 MPS

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.03.2009
Mazda a dezvaluit o galerie foto a modelului Mazda 3 MPS pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Geneva.

La doar o luna de la prezentarea primului set de imagini cu noul Mazda3 MPS, japonezii au dezvaluit inca o galerie fotor cu acesta. Mazda3 MPS este propulsat de un motor de 2.3 litri supaalimentat, care ofera circa 268 CP. Desi acest model nu va beneficia de tractiune integrala, Mazda3 MPS va avea noua suspensie RevoKnuckle FWD, care o va ajuta sa reduca subvirarea la minim.

Mazda3 MPS va fi disponibil in europa incepand cu cel de-al doilea sfert al acestui an. Mazda a modificat exteriorul acestei versiuni de performanta adaugand o priza de aer pe capota, un eleron posterior si o evacuare dubla. Interiorul acestui model are o alura sportiva si este imbracat in piele neagra cu accente rosii. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva alaturi de Mazda 3 echipat cu sistemul i-stop.

Via | MotorAuthority

Comentarii (7)

  • super
    uite o masina buna.............pacat ca nu vor sa mai faca MAZDA 6 MPS :( , care intr-un duel de la TOP GEAR acum 2-3 ani, a iesit foarte bine :)
    Si bine ca au scapat de FORD, baietii au furat cat au putut de la ei si acum i-au lasat balta. ( sper sa nu ma insel )
    0 0
  • Andrei.p
    Ford
    Nu ai tu habar cat au profitat cei de la mazda de parteneriatul cu FOrd. In primul rand motoarele diesel TDCI care sunt foarte reconuscute pentru performantele lor. Sasiul de ford focus care e unul foarte bun(si directia foarte precisa)
    0 0
  • ford
    ford a furat cat a putut de la Mazda si de la Volvo, nu invers.............acum scapa de ei....................
    0 0
  • ...
    Design-ul e controversat, dupa gust.

    Totusi, cea veche este o masina de toata nadejdea daca stapanesti conducerea auto si esti putin atent. Subestimata cu siguranta si daca cea noua e mai buna cred ca nu are rost sa te mai gandesti vreodata sa cumperi cumperi BMW 1 sau Audi A3.

    O deghizare perfecta pentru cineva care vrea sa treaca neobservat intr-o masina de calitate premium dar fara sa aiba vreun logo ultraaspirational pe bot.
    0 0
  • Ford...?!?
    Ford a furat suspensia independenta de la Mazda si asa au reusit sa faca un sasiu competent pentru Focus. Mazda era mult mai avansata inginereste vorbind.

    Pana la urma si Ford a facut o afacere buna si mertia respectati pentru viziunea comerciala. Dar numai un ignorant incult care nu auzit vreodata de Wankel, twin scroll turbo si alte rafinamente tehnice poate sa spuna ca Ford i-a invatat tehnica auto pe cei de la Mazda.
    0 0
  • Andrei.P
    renesis
    Renesis se numeste motorul de la mazda rx7 si rsx8(chiar daca wankel a facut motoru acela mazda l-a perfectionat) Mazda nu aveau motoare diesel competente(sau deloc? nu stiu sigur) iar masinile diesel se vand bine in europa. Ford i-au invatat pe cei de la mazda sa faca masini care se vand bine si care sunt apreciate si in europa.
    0 0
  • .....vs.....
    Amandoua sunt firme cu istorie si traditie. Sa spui ca doar una a invatat de la alta nu e corect. Si oricum nu suntem noi in masura sa stim exact cine si cat a furat. Nu exista firma care le stie pe toate. Tot respectul pentru MPS si RS .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru