GENEVA LIVE: Standul Renault - conceptele Captur şi R-Space

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.03.2011
Standul Renault s-a bucurat astăzi la Geneva atât de prezenţa celor două concepte noi ale mărcii, cât şi de vizita lui Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre în Formula 1.

Unul dintre cele mai căutate standuri ale Salonului Auto de la Geneva a fost cel al francezilor de la Renault. Motivul: deşi nu au scos în faţa presei modele noi care să atragă atenţia, Renault şi-a etalat cele trei concepte din liniile cărora se vor inspira viitoarele modele de serie ale mărcii.

Vorbim, evident, de Dezir, Captur şi R-Space, ultimele două prezente în premieră mondială la Geneva. Primele modele de serie care vor prelua liniile celor trei concepte, cu grila faţă transformată complet şi cu o siglă imensă în jurul căreia se învârte întreaga parte frontală, vor fi faceliftul lui Twingo şi noua generaţie Clio, ambele urmând să fie prezentate în cursul acestui an, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie. 

Liniile agresive ale lui Captur au făcut chiar ca presa internaţională să avanseze informaţia conform căreia acesta va fi produs în serie şi va lua forma unui crossover de segment mic, însă oficialii Renault nu au făcut comentarii pe baza acestui subiect.

Momentul de maxim interes al zilei la standul Renault a avut loc atunci când cel mai tânăr campion mondial din istoria Formulei 1, Sebastien Vettel, a făcut o vizită pentru a vedea noile concepte ale mărcii franceze. Vizita - una protocolară - a avut loc în virtutea colaborării pe care echipa de Formula 1 Red Bull Racing o are cu Renault, francezii fiind furnizorul motorului care animă monoposturile lui Vettel şi Webber în Marele Circ.

Comentarii (4)

  • Bravo Renault !
    haha , in ultima poza l-ati prins pe Laurens van der Acker tragand cu urechea la impresiile vizitatorilor :)) imi place incaltamintea lui :))
    17 1
  • le vrem in serie
    superbe conceptele!!!
    15 1
  • Copie
    Parca inainte sa apara Dusterul avea si Dacia un concept car aproape identic?!
    2 10
  • @Anton
    hai spune de fapt ca te cheama Antoanela, esti femeie, si tot ce distingi la o masina e culoarea
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru