GM isi revolutioneaza gama de modele

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 15.04.2008
GM promite ca de anul viitor vor moderniza gama de modele comercializate sub marcile sale.

Esential

2009 este anul anuntat al marilor modernizari de la GM.

General Motors a facut eforturi considerabile in ultimii ani pentru a-si imbunatati oferta marcilor aflate in patrimoniul sau. In ciuda acestui lucru, modelele produse de GM sunt considerate invechite si necesita alte noi imbunatatiri.

Oficialii GM au promis ca anul 2009 va fi unul al schimbarii la fata pentru modelele sale. Spre exemplu, singurul model GM care ofera optional Bluetooth este Cadillac STS, lucru care exista la majoritatea modelelor de pe piata.

Pentru a acoperi acesta intarziere, GM va oferi aceasta dotare pe mai multe modele incepand cu 2009. In plus, modelele Chevrolet, GMC si Pontiac vor trece de la arhaicele cutii de viteze in patru trepte catre cele in sase trepte. De asemenea, modelele GMC si Saturn vor suferi modernizari la tehnologia propulsoarelor.

Via | Leftlanenews

Comentarii (3)

  • george
    REVOLUTIE? NU, FLATULATIE...
    Bluetooth pe toate modelele? Cutii de viteze cu 6 trepte? Vai de mine, o sa se rastoarne industria auto mondiala de cataclismul pe care-l va produce GM...
    0 0
  • audist
    scuze
    =)) cutie in 6 trepte de la 4? glumiti sper. recunosc nu am condus modelele gmc si saturn dar sa aiba inca cutii in4 trepte mi se pare incredibil de IMPOSIBIL. stiu ca e o prostie ce spun dar pana si matizul (prima mea masina) are 5 trepte. pff
    0 0
  • pt. audist
    4 trepte cutie automata....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru