Grupul Volkswagen începe anul cu o creştere a vânzărilor

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 13.02.2011
Grupul german Volkswagen a anunţat că în luna ianuarie, vânzările de automobile din întreaga lume au crescut cu aproximativ 20%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Oficialii VAG au dat publicităţii rezultatele referitoare la vânzările obţinute în luna ianuarie. Conform declraţiilor date, germanii au înregistrat o creştere a vânzărilor la nivel global de aproximativ 20 de procente, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut.

Aceştia au reuşit să vândă în întreaga lume 644.200 de vehicule, faţă de 538.500 de unităţi comercializate în ianuarie 2010. Cele mai importante îmbunătăţiri au avut loc pe pieţele auto din China şi India. În China, grupul german a livrat 217.900 de maşini, iar în India, numărul lor a ajuns la 7.400, de trei ori mai mult ca anul trecut.

În SUA, nemţii se află pe aceeaşi pantă ascendentă, vânzările crescând cu 6.8%, în timp ce pe piaţa din Germania s-a înregistrat o creştere de doar 4.3%. "Suntem mulţumiţi de modul în care am început acest an", a declarat Christian Klingler, membru în conducerea Volkswagen.

Via | Drive

Comentarii (3)

  • vw
    un inceput promitator
    4 5
  • @Cornel
    "Suntm mulţumiţi"

    Mai trebuie un "e". Sa-mi stergi postul dupa. O zi frumoasa!
    1 1
  • Vanzari
    Piata auto mondiala e in crestere, deci e absolut normal ca marii construcori care activeaza pe piete pecum China, Rusia,India sau Brazilia, sa aiba si ei cresteri de 10-20%.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru