Hamann a prezentat un nou model de jante pentru X5, X6 si Seria 7

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.05.2009
Tunerul german Hamann a creat un nou model de jante pentru X5, X6 si noul Seria 7. Acestea sunt disponibile doar pe 22 inch si au un pret de pornire de 890 euro.

Hamann si-a prezentat noua creatie pentru X5, X6 si Seria 7. Tunerul german a creat jantele de 22 inch HM EVO special pentru cele trei modele mentionate mai sus. Desi design-ul acestor jante este oarecum similar cu cel al unor jante Hamann create pentru Z4, tunerul german afirma ca acestea se potrivesc perfect cu limbajul de desing al lui Seria 7 F01.

O janta HM EVO are un pret de pornire de 890 euro si este disponibila in patru latimi diferite. Astfel, cele mai inguste jante au o latime de 9 inch si un diametru de 22 inch, pe cand cele mai late jante din gama HM EVO au 12 inch si diametrul de 22 inch. 

Buza jantei are un finisaj lucios de culoare neagra, pe cand cele cinci spite au fost finisate catre un luciu de diamant. Cele cinci spite sunt intarite cu brate interioare, iar toate jantele sunt fabricate dintr-un aliaj special de aluminiu, ce rezista la sarcini mari in ciuda masei reduse a materialului.

Via | AutomobilesReview

Taguri: BMW, Hamann, Seria 7, X5, X6, tuning

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru