Hamann mareste performantele lui X6

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.11.2008
Hamann a creat un pachet de accesorii pentru BMW X6. Pachetul imbunatateste atat aspectul cat si performantele.

Tunerul german Hamann este binecunoscut pentru numeroasele exemplare BMW pe care le-a modificat, dar si pentru modele mai exotice precum Porsche 911 turbo si Ferrari F430. Crossover-ul BMW X6 a primit si el tratamentul Hamann.

Inginerii germani au inceput prin a modifica motorul versiunii X6 xDrive35i, reusind sa stoarca 360 cai putere si 540 Nm din aceasta. Limitatorul de viteza a fost eliminat, modelul fiind capabil sa atinga o viteza maxima de 275 km/h. Motorizarile diesel nu au fost uitate, tunerii germani modificand atat xDrive35d cat si xDrive30d. Motorizarea 3.5d dezvolta acum 320 cai putere si 660 Nm cuplu, in timp ce versiunea 3.0d dezvolta 265 cai putere si 600 Nm cuplu motor.

Inginerii Hamann inca lucreaza la un pachet bi-turbo pentru motorul V8 de pe xDrive50i, care va fi lansat pana la sfarsitul acestui an. Pachetul pentru X6 include un sistem de evacuare dublu, cu patru tevi de esapament si o admisie modificata.

Designerii Hamann au creat un pachet de elemente de caroserie pentru X6, pentru a imbunatati aerodinamica si aspectul.

Pe langa spoilerul adaugat, bara fata si pragurile au fost schimbate. Interiorul a primit pedale sport din aluminiu si numeroase ornamente, atat din carbon cat si din aluminiu. Jantele din aliaj forjat, cu dimensiunea de 23 de inch completeaza aspectul agresiv creat de pachetul aerodinamic dezvoltat pentru X6.

Via | MotorAuthority

Taguri: , BMW, Hamann, X6, xDrive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru