Hartge aduce noi modificari lui BMW X5

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 26.06.2008
BMW X5 primeste si modificari la partea tehnica din partea tunerilor germani de la Hartge.

Esential

275 CP dezvolta motorul diesel de 3.0 litri imbunatatit al lui BMW X5.
620 Nm este cuplul maxim dezvoltat de motorul lui BMW X5 dupa modificarile celor de la Hartge.
7.4 secunde este timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h a lui BMW X5 cu pachetul \"Hunter\" creat de Hartge.

Casa de tuning Hartge a continuat modificarile asupra lui BMW X5, oferind noi imbunatatiri la partea mecanica si implicit a performantelor. Dupa ce v-am prezentat kit-ul exterior aerodinamic lansat de tunerii germani, revenim cu informatii despre noile modificarile care completeaza pachetul “Hunter” disponibil pentru SUV-ul bavarez.

Aspectul sportiv creat de Hartge este confirmat de motorizarea diesel de 3.0 litri care, dupa imbunatatirile suferite, dezvolta 275 CP si un cuplu maxim de 620 Nm. Asadar, in urma modificarilor operate la partea tehnica, tunerii au reusit sa inregistreze o crestere a vitezei maxime pana la 232 km/h si scurtarea timpului de acceleratie de la 0 la 100 km/h pana la 7.4 secunde.

De asemenea, noua garda la sol a lui BMW X5 este cu 30 mm mai joasa decat cea standard. Kit-ul de tuning mai include si o serie de modificari operate de Hartge la interiorul lui X5, dintre care se remarca insertiile de piele si carbon pe plansa de bord si noul volan sportiv.

Pretul pachetului "Hunter" complet oferit este de 57.554 euro fara TVA, accesoriile putand fi cumparate si individual.

Via | Motor Authority

Taguri: BMW, Hartge, X5

Comentarii (1)

  • toteu
    daca macar era un seria 3/5/7 ... dar un suv... ce dreq se porstesc atia in halul asta (oricu... moarte motoarelor peste 2L care consuma!!! )
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru