Hartge si-a marit pachetul de tuning pentru BMW Z4

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 02.01.2010
Tunerii de la Hartge au marit pachetul de accesorii pe care il ofereau pentru BMW Z4. Modificarile operate motoarelor lui Z4 vor fi oferite in decursul acestui an.

Pachetul de tuning oferit de Hartge pentru BMW Z4 a fost marit cu cateva elemente suplimentare. Astfel, pe langa primele modele de jante pe care le ofereau tunerii germani si sistemul de evacuare dublu, clientii BMW pot alege o serie de elemente noi. Din pacate, motoarele lui Z4 au ramas inca nemodificate de catre tunerii de la Hartge.

Exteriorul lui Z4 a primit o buza pentru spoilerul fata, care acopera fantele de aer, un spoiler discret pentru capacul portbagaului si un deflector de aer. Capacele oglinzilor au fost realizate din fibra de carbon, iar posesorii de Z4 pot sa isi decoreze masinile cu un set de dungi laterale autocolante. Gama de jante create pentru Z4 s-a marit, iar toate modelele sunt oferite in dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 de inch, completate de o suspensie sport care reduce garda la sol a modelului bavarez.

Interiorul lui BMW Z4 a primit un set de covorase noi, un set de pedale din aluminiu si un nou panou de instrumente. Intial, cei de la Hartge ofereau doar un vitezometru nou pentru Z4, dar panoul de instrumente a fost completat ulterior.

Pentru clientii BMW care doresc sa duca acele celor doua ceasuri principale din bord cat mai aproape de valoarea maxima, tunerii de la Hartge vor lansa un program de modificare al motoarelor in decursul anului curent.

Via | Carscoop

Comentarii (3)

  • bmw power
    no coment............superb
    10 6
  • bestial
    cred ca cel mai frumos tuning pe care lam vazut in ultimu timp...
    asteptam si comenturile TDI-istilor ca si a lor conteaza.......
    8 13
  • @tzenu
    bai tzenule, ti-ai luat si tu pisicuta, sau ce tot astepti comenturile tdi-isitilor?
    7 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru