Heico aduce la Geneva primul kit de tuning pentru Volvo C70 facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.02.2010
Tunerii de la Heico vor expune la standul lor din cadrul Salonului Auto de la Geneva primul pachet de tuning pentru proaspat revizuitul Volvo C70. Modificarile sunt insa doar de ordin estetic.

Faceliftul operat pe Volvo C70 a atras atentia specialistilor de la Heico, care si-au propus sa debuteze la Geneva cu un kit special gandit pentru decapotabila suedeza. Tunerul incearca sa ofere un look mai sportiv, fara a altera trasaturile traditionale ale brandului.

Holger Hedtke, director general in cadrul Heico Sportiv, a declarat ca programul gandit de ei vine sa completeze munca designerilor suedezi. "Pachetul poate fi caracterizat de cuvantul imbunatatire si nu de substituire", a incheiat Hedtke.

Heico a pregatit un spoiler frontal nou, construit dintr-un material plastic usor, un deflector posterior si un sistem de evacuare cu patru terminatii din inox. Garda la sol a fost coborata cu 30 de mm iar jantele au fost inlocuite cu unele forjate de 20 de inch. Despre partea mecanica Heico nu a dezvaluit nici un detaliu, singurele informatii anuntand un ECu recalibrat pentru versiunea diesel de 2.0 litri.

La interior, clientii pretentiosi vor avea mari motive de bucurie, creatorul de mobila Thonet fiind cel care a desavarsit manerul schimbatorului.

Acesta este disponibil cu patru tipuri de lemn si un design nonconformist.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru