Hummer H3 Championship Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.02.2008
Hummer va lansa o editie limitata a SUV-ului H3, botezata Championship. Aceasta va dispune de un V8 de 300 de cai.

Esential

300 de cai putere va dezvolta propulsorul instalat pe editia speciala Hummer H3 Championship.

Hummer pregateste o editie speciala a proaspat lansatului H3, care se va numi Championship Edition. Constructorul american nu a publicat inca informatii oficiale despre editia speciala insa potrivit unor surse din interior Championship va dispune de propulsorul V8 de 5.3 litri si 300 de cai putere, regasit pe actualul H3 Alpha, de un look restilizat si de un nivel de echipare mai bogat.

Schimbari importante vor fi vizibile la exterior, unde H3 Championship se va individualiza prin vopseaua metalizata de culoare gri, o grila vopsita in culoarea caroseriei, extensii ale bosajelor, etriere de culoare rosie, bare de amarare, jante din aliaj si accesorii cu aspect cromat. Editia speciala va primi si un pachet imbunatatit de suspensii off-road si panouri de protectie montate sub masina.

Nu exista detalii nici despre pretul de pornire al acestei editii speciale sau cand acesta va fi disponibil. Automarket va va tine la curent cu noi detalii imediat ce constructorul american va emite un comunicat oficial.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • Vai de neamul lui...
    Ce motor e ala, MPI cumva?? din 5.3 Litri doar 300CP?...american si atat...
    0 0
  • AndreiRN
    Fiabilitate
    Da, un motor mare si cu putere ponderata dar care va functiona 300000km pe putin cu ca alti care la 100000 trebuie dus la reciclare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru