Iata prima imagine oficiala cu noul Mercedes E-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 29.09.2008
Revista germana Autozeitung a publicat o fotografie cu noul Mercedes E-Klasse. Conform publicatiei, imaginea nu este prelucrata.

Speculatiile privind aspectul noului Mercedes E-Klasse sunt pe care sa ia sfarsit. Publicatia germana Autozeitung a prezentat o fotografie cu noul Mercedes E-Klass, in varianta de productie.

Redactorii Autozeitung declara ca imaginile nu au fost prelucrate in nici un fel. In aceste conditii, atat timp cat nu se poate dovedi contrariul, se poate considera ca aceasta este forma finala a modelului.

Noile blocuri optice au fost vazute in premiera pe exercitiul de design Concept FASCINATION , care va debuta, de asemenea la Paris. Design-ul noului E-Klasse intra in linia nouilor C-Klasse si S-Klasse, completand astfel gama sedanurilor Mercedes.

Noul E-Klasse va primi o noua versiune, 250 CDI,aceasta dispunand de noul motor turbodiesel de 2.2 litri si 204 cai putere. Versiunea AMG va fi echipata cu un motor V8 cu injectie directa, care dezvolta in jur de 550 CP, si va aparea in anul 2010. Primul hibrid E-Klasse va imparti trenul de rulare cu noul S400 BlueHYBRID.

Mercedes-Benz E-Klasse va debuta in varianta berlina la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2009.

Versiunile estate si coupe-cabriolet vor fi lansate la Salonul Auto de la Frankfurt din acelasi an.

Via | Autozeitung

Comentarii (7)

  • Marius
    Despre Mercedes
    Odata, in lumea auto era o vorba: ''exista doua tipuri de masini - mercedes si restul''
    In prezent Mercedes ramane o marca de traditie, buna si inovatoare...dar nu prea mai inseamna ce a fost odata.
    Asta e si motivul pt care nu-mi voi mai lua Mercedes.
    Spun chestia asta cu un exemplu concludent.Cand se lanseaza un model nou de Ferrari, toti derbedeii cu bani sar sa apuce si ei ceva pe-acolo.Dar presedintele Ferrari are o filosofie mult superioara celor de la Mercedes si spune mereu ''copilasii lui tata, nu e suficient sa aveti bani sa cumparati un Ferrari. Mai trebuie sa-l si meritati'' Tocmai de aceea nu prea o sa vedeti ciori, manelisti si tzarani expropiati in asemenea masini. De aceea le respect si-mi voi lua unul.
    In cazul Mercedes....si al respectivei clase E....peste 1 an o sa vedeti pe toate drumurile Romaniei ca ''toata populatia de culoare'', manelisti, gusati si porci de 200kg cu lanturi la gat, smecheri adevarati si de ocazie.....or sa dea cate o tura pe strazile principale din fiecare orasel.

    Concluzie: tot respectul pt acest brand auto, dar steaua de pe capota a cam renuntat de mult timp la respctul de sine.
    0 0
  • Pt Marius
    Teoria ta e valabila doar daca iti iei Ferrari la 0 km de la Maranello. In schimb poti sa-ti iei Ferrari sub 1 an de zile fara ca cineva sa te intrebe cine esti si de unde vii.Intra pe mobile.de si vei vedea ca am dreptate.Marturie stau zecile de Ferrari din Bucuresti,Constanta si alte orase ale tarii.
    0 0
  • gtrazvan
    @Marius
    Tu ai dreptate in parte, numai ca vina nu este a lui Mercedes, sa nu cautam vina in ograda altuia sa o cautam in ograda noatra.
    Nu are Mercedes si nici Ferrari ce sa faca sa nu cumpere toti parvenitii mainile lor.
    0 0
  • Andreas
    Vorbesti prostii bai marius,niciodata n-ai avut un Mercedes!Tocmai e invers ferrari este o masina slaba nu este prea fiabila si nici practica !Calitatea Porsche sau Mercedes este mult superiora lui Ferrari,stiu bine cate batai de cap am avut cu Alfa 156 asa sa nu mai vorbim de masini italiene !
    0 0
  • nu poti interzice la careva sa nu isi ia mertan fiecare isi ia ce masina doreste
    0 0
  • Vasile
    masini
    Mai bine iti iei Reno sau Pejo pt ca manelistii nu isi cumpara asa ceva :))
    0 0
  • Marci ca Mercedes,Porsche,RR si Bentley nu o sa isi piarda imaginea!
    Chiar dak unii propietari le-o strica!Iar E class cum bine stim e cea mai buna masina calitate-pret!E un S mai mic,e 4 matic dak vrei deci le are pe toate!Iar S class stiti bine ca e putin peste Maybcah!Cel putin la interior!Chiar dak e facut de Mercedes!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru