Imagini cu Ferrari FF pe zăpadă

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.02.2011
Italienii de la Ferrari au prezentat o nouă serie de fotografii cu noul FF. De această dată, bolidul italian a pozat în mişcare.

Oficialii Ferrari au dezvăluit publicului o nouă serie de fotografii cu modelul FF. De această dată italienii ne prezintă câteva imagini dinamice realizate pe o şosea acoperită cu zăpadă pentru a ne demonstra capacităţile lui Ferrari Four. Noul model italian ascunde sub capotă un motor V12 de 6.3 litri cu injecţie directă capabil să producă 660 de cai la 8.000 rpm.

Cuplul motor maxim al agregatului V12 este de 683 Nm şi este disponibil la 6.000 rpm. Mai mult decât atât, înlocuitorul lui 612 Scaglietti vine cu un sistem inovator de tracţiune integrală mulţumită căruia, modelul italian se descucă excelent indiferent de condiţiile meteorologice. Prima întâlnire cu publicul a lui Ferrari Four se va consuma în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru