Incepe productia lui Tata Nano

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.08.2008
Tata a anuntat ca Nano va intra in productie la inceputul saptamanii viitoare. Modelul ajunge la clienti in septembrie.

La 10 luni de la prezentarea oficiala a lui Tata Nano, compania indiana a anuntat faptul ca saptamana viitoare va debuta productia celui mai ieftin model auto din lume. Desi Ratan Tata, seful companiei care ii poarta numele, s-a lovit de foarte multe probleme in perioada de dezvoltare a proiectului, acesta a reusit sa le rezolve la timp in intregime, astfel ca modelul va iesi pe piata la data anuntata initial si la un pret de baza de 2500 de dolari, asa cum era prevazut la prezentarea fotografiilor.

Uzina care va produce Nano se afla in Singur, India, primele loturi de masini urmand a fi trimise catre showroom-uri la mijlocul lunii viitoare.

Pe de alta parte, oficialii Tata au confirmat faptul ca studiaza posibilitatea introducerii unui motor diesel pe Nano, acesta urmand sa fie dezvoltat impreuna cu germanii de la FEV si Bosch. Acesta va avea 800 de centimetri cubi.

Taguri: Nano, Tata

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru