Individual: Acccesorii noi pentru VW Golf Variant

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.07.2008
Individual, divizia de personalizare a celor de la Volkswagen, a lansat un pachet special pentru Golf Variant.

Pentru ca se obisnuieste si pentru ca este la moda, Volkswagen are propria divizie de personalizare si accesorizare a modelelor din gama. Botezata Individual, divizia de personalizare a modelelor Volkswagen a prezentat publicului un Golf Variant care ofera mai multe variante de accesorizare.

Clientii viitorului Golf Variant, care vor apela la programul Individual, vor putea sa isi echipeze versiunea cu jante Siena de 17 inch din aliaj in culorile argintiu si titaniu, bare de amarare cromate, geamuri fumurii pentru luneta si locurile din spate si o suspensie mai coborata.

La interior Golf Variant Individual se remarca prin tapiserie din piele in doua culori, insertiile din aluminiu si lemn, scaunele sport, incalzite pentru pasagerii din fata. Pachetul Individual disponibil pentru varianta break a Golf-ului pleaca de la 26.830 de euro in Germania.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru