Infiniti pregateste un rival pentru Lexus RX si un hibrid

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Divizia de lux a celor de la Nissan a declarat ca dezvolta in prezent un SUV-crossover, botezat Q45, capabil sa rivalizeze cu Lexus RX.

Criza economica mondiala nu ii descurajeaza pe cei de la Infiniti, japonezii intentionand sa lanseze in urmatorii doi ani doua modele foarte importante.

Gama diviziei de lux Nissan va face loc unui viitor SUV-crossover care ar urma sa preia indicativul QX4, folosit si in trecut de japonezi. Modelul ar urma sa rivalizeze direct cu Lexus RX si sa se adreseze mai mult publicului feminin prin dimensiuni, stil, lux interior si utilitate.

In 2010, Infiniti se pregateste sa faca un pas deosebit de important in istoria sa: lansarea primului hibrid din gama. Momentan nu exista prea multe informatii despre viitorul model: este incert daca japonezii vor dezvolta un produs complet nou sau vor atasa un tren de rulare hibrid unui model deja existent.

Infiniti a confirmat si noile serii G si M, asteptate sa debuteze oficial abia in 2011. Zvonurile privind posibilitatea reeditarii modelului de succes Q45 nu au fost confirmate, vechiul rival al modelelor BMW Seria 7, Mercedes S-Klasse si Audi A8 fiind inca o incertitudine.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru