Infiniti sarbatoreste 20 de ani de existenta cu ajutorul unui G37 special

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.09.2009
Infiniti a sarbatorit 20 de ani de la infiintarea marcii cu ajutorul unui G37 Coupe decorat special de catre un artist canadian. Modelul va fi prezentat in cadrul turneului Cirque du Soleil.

Marca japoneza Infiniti aniverseaza 20 de ani de existenta si sarbatoreste acest eveniment prin intermediul unui G37 Coupe special. Modelul respectiv a fost pictat de catre un artist, iar prezentarea acestuia va avea loc la un eveniment din Toronto, Canada. Intreaga pictura a fost realizata de mana si marcheaza colaborarea din acest an a celor de la Infiniti cu grupul international Cirque du Soleil.

Partenerul Infiniti, Cirque du Soleil, sarbatoreste 25 de ani de existenta in acest an, iar reprezentantii acestuia au fost prezenti la dezvaluirea modelului G37 Coupe desenat in cinstea acestei colaborari. Modelul aniversar va fi purtat in turneul celor de la Cirque du Soleil in urmatoarele luni si va fi prezentat si la diverse evenimente din lumea auto din aceasta perioada.

Heidi Taillefer este artistul care a pictat modelul Infiniti G37 Coupe cu acest model deosebit, iar ea a fost aleasa in urma unei selectii riguroase. Participantii au prezentat cate o schita cu desenul si modificarile pregatite pentru G37 Coupe, iar oficialii Infiniti au ales varianta optima pentru acestia.

Modelul G37 Coupe nu a primit modificari structurale, acesta pastrandu-si toate elementele din fabrica. Ulterior, modelul aniversar va fi vandut, iar banii obtinuti in urma tranzactiei vor fi donati pentru un act caritabil.

Via | MotorAuthority

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Marca nipona primeste un binemeritat "La multi ani" din partea noastra !!!
    3 0
  • LMA
    si din partea fanilor HONDA/ACURA :)
    3 0
  • mihai2001
    Lipsa de imaginatie
    Nu intleg de ce au copiat conceptul BMW rallyart
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru