Inginerii limuzinei lui Obama sunt tinuti sub secret

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.01.2009
Serviciile Secrete le-au cerut celor de la GM sa mentina sub anonimat numele celor care au lucrat la dezvoltarea limuzinei lui Barack Obama.

Investirea lui Barack Obama ca presedinte al Statelor Unite a lansat un val de reactii pozitive in randul americanilor. General Motors este constructorul care a reusit sa fie alaturi de presedinte in aceste momente de euforie nationala si sa castige la capitolul imagine cu ajutorul limuzinei proiectate pentru Obama.

Desemnati de Serviciile Secrete pentru a proiecta si dezvolta o limuzina prezidentiala, cei de la Cadillac si-au dat toata silinta pentru a termina munca intr-un timp record. Limuzina reuseste sa ofere protectie maxima, elementele de siguranta fiind insa tinute secrete pentru a proteja viata presedintelui.

La fel de secrete sunt si numele inginerilor care au lucrat la dezvoltarea limuzinei. Toti oamenii responsabili de procesul de productie nu vor aparea in fata publicului pentru propria lor siguranta. Serviciile Secrete au avut grija sa se ocupe personal de acest aspect.

via | Edmunds

Comentarii (1)

  • Serviciile Secrete au avut grija sa se ocupe personal de acest aspect.
    No Shit!!!
    Cati angajati sunt in Serv Secrete US?
    DAMN! Daca era alerta terorista de gradu I si Bin Laden batea la usa lui Obama si tot nu se ocupau Serviciile ... PERSONAL =))
    Sunteti asa de haiosi cand sunteti prosti.
    D-aia va iubeste lumea ... ca sarea-n ochi.
    Hopaaa, uite cine scrie articolul. Veteranul Automarket Mirica. Si io care credeam ca e vreun boboc cu cas la gura si necunoscator al limbii romane.
    SURPRIZAAAA!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru