Insignia hatchback, surpriza pregatita de Opel

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.05.2008
Varianta hatchback a noului Opel Insignia a fost tinuta secreta pana acum. Fotografiile spion au stricat insa surpriza.

Esential

260 de cai putere dezvolta cea mai puternica versiune pe benzina a modelului Opel Insignia.

Surprizele constructorului german Opel nu s-au terminat odata cu dezvaluirea noului Insignia, urmasul actualului Vectra. Gama viitorului model va ingloba, pe langa deja anuntatele variante sedan si break, si o versiune hatchback, cu cinci usi.

Desi nu a dezvaluit inca oficial existenta unei asemenea variante, Opel a fost tradat de publicarea unor fotografii spion surprinse zilele acestea fara camuflaj. Se pare ca Opel a anticipat foarte bine tendinta pietei europene de a se orienta catre modelele hatchback si a dezvoltat o versiune care va insuma majoritatea vanzarilor de pe Batranul Continent.

Linia de design nu este diferita de cea a a sedanului, diferenta fiind facuta doar de montantul C, care a devenit acum mai alungit. Asemeni sedanului, varianta cu cinci usi va fi propulsata de patru motoare pe benzina cu o putere variind intre 115 cai si 260 de cai (versiunea V6 supraalimentata de 2.8 litri). Pentru cei care prefera diesel-ul, vor exista trei versiuni de 2.0 litri si injectie directa care dezvolta intre 110 si 160 de cai putere.

via | CarScoop

Taguri: Insignia, Opel, Vectra

Comentarii (2)

  • martiz
    Mercedes
    Un Mercedes C-Class la indigo. Oricum modelul actual de vectra e praf la design. Parerea mea.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Bai martiz ... nu injura :))
    cum sa compari aia cu un mercedes ? vrei sa ai proces cu ei ? :)) ej nboon ditai balena urata rau ... alceva ce sa mai zic ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru