Ipoteze: BMW ar putea lansa un kit M pentru viitorul Seria 7

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 29.05.2009
Mai multe surse anonime anunta faptul ca BMW pregateste un aerokit M si un motor puternic pentru viitorul Seria 7. Sedanul de lux ar urma sa primeasca V8-ul de 555 de cai regasit pe X5 M si X6 M.

Desi BMW a anuntat oficial ca nu se gandeste la o versiune de performanta a modelului Seria 7, constructorul bavarez ar putea pregati o surpriza pentru fanii sai.

Ultimele speculatii anunta faptul ca BMW testeaza deja un aerokit si un motor de performanta puse la punct de divizia M. Se pare ca bavarezii se vor multumi doar cu implementarea aceluiasi propulsor V8 regasit pe X5 M si X6 M, dezvoltarea unui alt motor performant fiind prea costisitoare.

Astfel, sedanul de lux al constructorului german ar urma sa se bucure de 555 de cai sub capota si de kitul aerodinamic al diviziei M. In aceste conditii, viitorul M7 ar putea sa atace foarte usor segmentul pe care vor activa Porsche Panamera Turbo si Aston Martin Rapide.

via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • Oamenii carora li se adreseaza 7 -le il cumpara pentru a face ce se face cu o limuzina - calatori in conformt si lux.

    De obicei daca aceeasi oameni vor sa faca sport cu o masina isi cumpara una sport pentru ca isi permit si pentru ca oricat de "M" ar face 7-le nu va putea concura cu o masina sport.

    In plus, publicul educat caruia i se adreseaza saptele se presupune ca este unul rafinat si care nu face compromisuri; un 7M ar fi un compromis pentru ca nu ar fi nici o limuzina buna si nici o masina sport adevarata.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru