Ipoteze: Porsche Roxster, fratele lui Cayenne

De Cătălin Dinu
Publicat Joi, 22.05.2008
Automarket va prezinta o propunere de design pentru a va contura o imagine mai clara a viitorului Porsche Roxster.

Desi Porsche refuza in continuare sa confirme dezvoltarea unui SUV care sa intre in gama imediat sub Cayenne, o varianta camuflata a fost surprinsa de curand la teste pe circuitul de la Nurburgring. Pentru a va contura o imagine mai clara asupra viitorului model Porsche, Automarket va propune urmatoarea fotografie prelucrata digital cu viitorul Roxster – numele utilizat in presa internationala.

Noul SUV al constructorului din Stuttgart va imprumuta, cel mai probabil, platforma lui Audi Q5 si VW Tiguan dezvoltata in cadrul Grupului Volkswagen. Dupa cum se poate observa atat din fotografiile spion, cat si din propunerea noastra, noul SUV Porsche se va incadra in aceeasi linie de design precum Cayenne, preluand exemplul si aceeasi abordare pe care Volkswagen si Audi au avut-o pentru SUV-urile din gama lor. Motorizarea fratelui mai mic al lui Porsche Cayenne va fi asigurata de puternicele V6 si V8 care dezvolta intre 280 si 500 CP.

Comentarii (2)

  • schumi
    greseala link
    "o varianta camuflata a fost surprinsa de curand la teste pe circuitul de la Nurburgring" - ati gresit linkul
    0 0
  • avand in vedere k e doar in capul vostru e degeaba sa faceti ipoteze de astea ... va plictieati si hai sa aberam putin in photoshop
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru