Irmscher va prezenta Insignia SportsTourer la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.02.2009
Tunerul german Irmscher va prezenta versiunea modificata a lui Opel Insignia SportsTourer la Salonul Auto de la Geneva.

Irmscher va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un Opel Insignia SportsTourer modificat. Acest model va prezenta pachetul de modificari estetice creat de tunerii germani pentru noua versiune SportsTourer a lui Insignia. Lista de modificari operate lui Insignia incepe cu o grila fata cu tipar de fagure, disponibila cu inscriptia Irmscher, sau in finisaj negru mat.

Sigla Opel a fost micsorata si este amplasata in partea inferioara a acestei grile. Bara fata a primit un aspect nou, care este completat de o buza inferioara. Pentru a sublinia caracterul sportiv al acestui model, Irmscher a adaugat praguri laterale si un spoiler aplicat pe luneta.

Posteriorul lui Insignia SportsTourer este pus in valoare de cele patru evacuari din otel inoxidabil, care incadreaza un difuzor de aer integrat in bara spate. Jantele din imagini au dimensinea de 20 inch si sunt construite dintr-un aliaj usor. Acestea au fost denumite Turbo Star, datorita asemanarii cu palele unei turbine.

Via | Irmscher

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru