Jeep Compass Overland, premiera la Paris!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 26.09.2008
Standul Jeep de la Paris va numara pe langa Patriot Back Country si prototipul Jeep Compass Overland.

Jeep va prezenta la Salonul Auto de la Paris, alaturi de noul Patriot Back Country, modelul-prototip Compass Overland.

Editia ingrijita sub aceasta denumire poarta ca elemente distinctive barele cromate de pe partile laterale si din spate, plasa grilei frontale provenita de la Mopar, nuamta de caroserie unica, in care sunt vopsite atat bara frontala cat sic ea din spate precum si manerele usilor.

Interiorul lui Compass Overland prezinta ingrijirea atenta a celor de la Mopar. Interiorul a fost imbracat in piele de calitate superioara si a fost individualizat prin prezenta emblemei Overland pe scaunele din fata.

Jeep a anuntat ca in cazul in care va produce Jeep Compass Overland acesta va fi disponibil in doua variante de motorizare asigurate de propulsorul pe benzina de 2.4 litri si de turbodiesel-ul de 2.0 litri

Pana la o eventuala aparitie in versiunea de serie, vom putea admira noul Compass Overland la Salonul Auto de la Paris.

Via | Jeep

Comentarii (1)

  • sucks
    .... oribila masina .... designul e groaznic , eu nu inteleg , e jeep deci tre sa aiba o tinuta mai sportiva dar asta parca e un sedan umflat cu o garda la sol de 2 palme
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru