Kahn resuscitează cu succes Audi Q7 facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.07.2011
Casa de tuning Project Kahn şi-a propus să dea o notă originală unui model care se apropie deja de schimbul de generaţii: Audi Q7. Ce a ieşit ar putea fi pe placul celor care uitaseră de SUV-ul german.

A trecut ceva timp de la ultimul tuning aplicat actualului Audi Q7. Project Kahn şi-a amintit însă de SUV-ul din Ingolstadt, supus recent unui facelift care i-a adus LED-uri. Britanicii, specializaţi în modificarea modelelor premium, au reuşit să dea naştere unui kit complet de personalizare, care respectă filozofia lui Afzal Kahn, fondatorul casei de tuning: perfecţiune mecanică combinată cu frumuseţe exterioară.

În cazul lui Q7, aspectul exterior a fost modificat cu ajutorul unui bodykit ce include bosaje mai profilate, spoilere noi şi detalii cromate. Nu puteau lipsi jantele RSX, specifice modelelor modificate de Project Kahn. Pentru SUV-ul german, jantele din aliaj au un diametru de 22 de inch.

La nivel mecanic, britanicii au montat un nou sistem de evacuare sportiv în locul celui standard, o suspensie mult mai rigidă şi un set de pneuri mult mai late. Nici interiorul nu a scăpat de influenţa casei de tuning, care oferă pentru clienţii săi opţiunea unor niveluri de personalizare cu piele, lemn, aluminiu şi fibră de carbon.

via | motorauthority

Comentarii (4)

  • patent
    hmmm
    mie sincer jantele nu-mi plac!!!
    2 5
  • octav_bmw
    @patent

    bun nu-ti plac jantele dar ia-o in felul asta: gandeste-te ce altceva s-ar potrivi mai bine?
    2 2
  • Un tunning pentru Renault Koleos ar trebui facut,da' nu se gaseste nimeni sa faca!
    0 1
  • pret?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru