Kia a dezvaluit imagini noi cu Sorento inaintea prezentarii de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 10.08.2009
Noul Kia Sorento isi va face debutul european la Frankfurt, in septembrie. Coreenii vor oferi acest model si cu o transmisie automata cu sase trepte, premiera in gama Kia.

Coreenii de la Kia au dezvaluit trei imagini noi cu SUV-ul Sorento, care beneficiaza de o arhitectura si un design complet noi. Modelul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, dupa ce si-a facut debutul mondial la Salonul Auto de la Seoul. Noul Sorento prezinta un coeficient aerodinamic mai bun, de numai 0.38 si beneficiaza de o transmisie automata cu sase trepte, premiera mondiala pentru constructorul coreean.

Noul Kia Sorento va fi disponibil pe piata din Europa la sfarsitul anului 2009 si spera sa atraga un numar mult mai mare de clienti decat generatia precedenta. Sasiul de tip monococa al noului Sorento a redus masa modelului cu aproximativ 220 de kilograme, si ofera un consum mai scazut de carburant, alaturi de un comportament orientat mai mult catre sosea.

Pentru mai multe detalii despre noul Kia Sorento, click aici.

Via | Carscoop

Comentarii (8)

  • Stelianeeee.....,esti dus la joaca,mamica???
    9 4
  • carlos
    ce design searbad poate sa aiba... de fapt ce sa-i ceri... e o kia !
    daca e mai mult de 25 000 de euro, nu-si face banii...

    @io - eu cred ca a lesinat in fata calculatorului si l-a luat salvarea
    9 3
  • Stelian_Opincariu
    Salut

    Pentru Kia modelul este un pas inainte. Daca ar fii sa examinam designul exterior putem recunoaste partea din fata si la alte marci. Aduce foarte mult a Honda.Oricum , Kia s-a imbunatatit foarte mult calitatea materialelor in ultimul timp. Timpul ne va da verdictul final in ceea ce priveste fiabilitatea.........
    4 9
  • specialisti de specialisti
    @automarket
    un grup de cititori ,apreciaza contributia din fiecare stire a distinsului stelian opincariu si propune sa fie cooptat in echipa de specialisti auto care defileaza pe scena autohtona.

    PS: cele de mai sus sunt un pamflet si vor fi tratate ca atare.
    Unii oameni nu suporta sa auda adevarul.
    6 0
  • Cristian
    Uite asa suntem noi originali
    Tot o chinezarie in cautare de succes.

    Faruri de Honda Accord, copy-paste la greu.
    7 3
  • mihai2001
    Un SUV cu design digerabil...
    x
    2 1
  • 50%
    ma grabeam sa- i laud pe cei de la kia cand am vzt poza din fata dar cand am continuat mare dezamagire....spatele este oribil.si daca stau bn sa ma gandesc cred k mi a placut din fata pt k e leit honda accord.
    5 0
  • da, spatele are efect vomitiv ...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru