Kicherer a dezvaluit detalii suplimentare despre kit-ul sau pentru E-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.09.2009
Germanii de la Kicherer au prezentat o galerie foto cu pachetul lor pentru noul Mercedes-Benz E-Klasse. Modelul a primit un kit de tuning complet, care va fi disponibil in curand.

Tunerii de la Kicherer au dezvaluit detaliile suplimentare despre noul pachet de tuning pentru Mercedes-Benz E-Klasse. Pe langa informatii, acestia au prezentat si o galerie foto cu noul model echipat cu acest kit de tuning. Rezultatul modificarilor este subtil, dar de efect, si arata ca un pachet sport creat de designerii Mercedes-Benz.

Germanii de la Kicherer au creat si un set de jante de aliaj de 20 inch pentru noul E-Klasse, care sunt compuse din trei elemente diferite. Elementele aerodinamice ale acestui model sunt fabricate din fibra de carbon si au inlocuit bara din fata, bara din spate, capacele oglinzilor si difuzorul de aer spate din kit-ul AMG pentru E-Klasse. Tunerii germani ne propun si o suspensie sport pentru acest model, care are o garda la sol mai redusa.

Sportivitatea lui E-Klasse este scoasa la vedere prin intermediul celor doua tevi de evacuare dreptunghiulare incadrate in difuzorul de aer din spate. Desigur, noul sistem de evacuare nu este montat doar pentru aspect si sunet, ci pentru a face auziti caii putere suplimentari ai lui E-Klasse.

Aproape toate motorizarile lui E-Klasse pot fi modificate de cei de la Kicherer prin intermediul sistemului PowerConverter, care este oferit sub forma unui kit plug-and-play pentru fiecare model in parte. Scopul acestui sistem este de a imbunatati raspunsul la acceleratie si de a stoarce cat mai multa putere din motoarele lui E-Klasse, fara a afecta nivelul noxelor.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru