Kit estetic pentru Mercedes S-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.11.2008
Carlsson a prezentat noul kit de design pentru Mercedes S-Klasse, intitulat NOBLE RS.

Tunerul german Carlsson a dezvoltat un kit care include mai multe elemente stilistice pentru Mercedes S-Klasse. Kitul NOBLE RS prezinta o bara fata si o bara spate redesenate, fiecare bara ingloband cate un element nou.

Bara fata este echipata cu patru proiectoare pentru o vizibiltate mai buna, iar bara spate are un difuzor de aer incadrat intre cele patru tevi de evacuare cromate. Elementele de caroserie pot fi fabricate din carbon sau din poliuretan si ii ofera lui S-Klasse un aspect sportiv aparte. Pragurile laterale cu insertii de inox imprima dinamism si partii laterale a modelului.

Evacuarea sport cu patru tevi creata de Carlsson ofera un sunet sportiv, dar totusi potrivit pentru o limuzina cum este S-Klasse. Pachetul contine si un set de jante din aliaj pe 21 inch, create special pentru acest model. Kitul NOBLE RS este disponibil pentru toata gama Mercedes-Benz S-Klasse.

Via | Carlsson

 

Comentarii (1)

  • mda
    E numa bun pe drumurile noastre....proaste...cam greu de parcat in Bucharest...in rest...tot respectul si no comment
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru