Lamborghini Reventon Roadster ar putea debuta la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.07.2009
In cadrul Salonului de la Frankfurt, standul Lamborghini ar putea gazdui premiera mondiala a modelului Reventon Roadster, varianta decapotabila a supercarului exclusivist.

Lamborghini pregateste un nou model de colectie, asteptat sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre varianta decapotabila a supercarului Reventon, care va consemna probabil iesirea din productie a modelului Murcielago.

Modelul exclusivist va reuni toate elementele de design inovative promovate de designerii Lamborghini si va servi probabil ca fundatie pentru viitoarele modele din Sant'Agata Bolognese. Asemeni fratelui sau cu acoperis fix, Reventon Roadster va avea o caroserie din fibra de carbon, va fi produs intr-un numar redus de exemplare si va fi animat de propulsorul regasit pe modelul Murcielago LP670-4 SV.

Surse neoficiale anunta ca Lamborghini intentioneaza sa produca doar 9 unitati, spre deosebire de cele 20 planificate pentru coupe. Cum era si normal, pretul pe care italienii il vor percepe va fi mai mare decat cel propus pentru varianta coupe, cifrele initiale vehiculand o suma de 1.6 milioane de euro.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru