Lancia Delta, in Romania de la 18.900 euro cu TVA

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.11.2008
Noul model Lancia Delta a fost lansat in Romania si va fi disponibil de la 18.900 de euro cu TVA.

Esential

26.700 de euro cu TVA este pretul maxim la care ajunge modelul Lancia Delta.

AutoItalia, importatorul marcii Lancia in Romania, a lansat Lancia Delta pe piata locala. Noua generatie a modelului italian este disponibila la preturi cuprinse intre 18.900 si 26.700 de euro cu TVA.

Noul model este valabil in doua versiuni de motorizare pe benzina si trei diesel. Gama de propulsoare pe benzina este compusa din doua unitati de 1.4 litri, de 120 CP sau 150 CP.

Fanii diesel-ului pot opta pentru motoarele Multijet de 1.6 litri si 120 CP sau pentru propulsorul de 1.9 litri si 190 CP. De asemenea, Lancia a oferit si varianta de mijloc, asigurata de motorul de 2.0 litri si 165 CP.

Lancia Delta prezinta in echiparea standard CD player si MP3, comenzi radio pe volan, inchidere centralizata din telecomanda, geamuri anterioare si posterioare actionate electric, proiectoare de ceata adaptive, oglinzi reglabile electric si stopuri cu tehnologia LED.

Taguri: Delta, Lancia

Comentarii (4)

  • Mmmm! Da nu am ce comenta! Foarte frumoasa!! Dar interiorul cum arata?
    0 0
  • dc si asta e foarte frumoasa... :))
    0 0
  • d'angelo
    Italia reprezinta arta,stilul, eleganta....sse observa bine aceste trasaturi in linia masinilor produse de ei.....se vede la aceasta Lancia Delta...
    0 0
  • andrei
    dragutza
    arata bine masina si cred ca merita
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru