Land Rover DC100 Concept: primul pas spre noul Defender

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.08.2011
Unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate modele ale lumii, Land Rover Defender, se pregăteşte de o nouă generaţie. Conceptul DC100 este primul pas înspre versiunea de serie a acestuia.

Land Rover a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale celui mai nou concept dezvoltat de constructorul britanic. Numele său este DC100 şi îşi propune să devină urmaşul de drept al lui Defender, unul dintre cele mai apreciate modele off-road existente în acest moment pe piaţă.

"Înlocuirea actualului Defender este una dintre cele mai mari provocări din lumea designului auto. Pentru că vorbim despre o maşină care a inspirat oameni din toată lumea. Noul DC100 nu este un concept care va fi scos în această formă în versiune de serie, ci reprezintă începutul unui drum de patru ani către un design final al versiunii Defender pentru secolul al 21-lea", susţine Gerry McGovern, şeful de design al celor de la Land Rover.

Conform comunicatului oficial al britanicilor, versiunea de serie care va deriva în urma încercărilor repetate de desenare a unui nou Defender va apărea pe piaţă abia în 2015. Până atunci, fanii modelului britanic vor putea urmări evoluţia stilistică a conceptului prezentat astăzi.

Mai mult detalii despre noul concept al celor de la Land Rover vor fi prezentate în 13 septembrie, prima zi de presă a Salonului Auto de la Frankfurt.

via | Land Rover

Comentarii (6)

  • barichelu
    imi pare rau da botul (cel putin din lateral) e leit Pajero
    deocamdata nu se ridica la nivelul asteptat
    5 8
  • nu e defender, e looser
    praf, pulbere fina e dsignul acestui concept.
    designerii sa isi dea demisia
    4 9
  • Din lateral seamana cu Ford Bronco concept.
    4 9
  • Arata foarte bine
    Se observa si unghiuri foarte bune de trecere. E profi.
    Nu nu e SUV baieti.
    8 3
  • Skoda yeti
    Din spate zici ca-i Skoda yeti
    8 6
  • e gay
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru